Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..

Figyelt kérdés

Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,

a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?

2009. febr. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
100%
És ezek után nem akarja elperelni őket? Komolyan kérdezem. Mi a véleménye erről, mit mondott?
2009. febr. 7. 21:52
 42/87 anonim ***** válasza:
90%
A szerelem mindenhol elmulik, es megmarad a szeretet. Probald mondani a testverednek, hivja vissza oket!!! Ott a haz is, es egyedul ennyi gyerekkel nem konnyu!
2009. febr. 7. 21:58
 43/87 A kérdező kommentje:
/ Bocsánat, öcsémet./ Nem mondott semmit, nagyon maga alatt van, mint írtam, maga sem tudja még mit lépjen, én meg még nem akartam a véleményemet ráerőszakolni, ezért is kérdeztem itt, hogy ti mit tennétek? Hátha találok valami jó megoldást! Én elperelném! az tuti!!!
2009. febr. 7. 21:58
 44/87 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem tanácsolod ezt neki? Igenis erőszakold rá a véleményedet, az a dolgod, főleg ha igazad van:) És hogy hogy nem tudja hogy mit tegyen? Nem elég egyértelmű neki? Szüleitek mit szólnak?
2009. febr. 7. 22:03
 45/87 anonim ***** válasza:
95%
Legyen 2 gyerek itt, 2 gyerek ott. De kulonben lehet beszelni az anyaval, vagy merges nagyon. Es o a nagyszulokhoz vitte a gyerekeket? De a hazra a hitelt nem felesben vettek fel??
2009. febr. 7. 22:07
 46/87 A kérdező kommentje:
Próbált az öcsém beszélni vele, de azt mondta, hogy ha nem engedi elmenni, elszökik! Hajthatatlan! Egyedül vitte el a gyerekeket egy másfeles albérletbe, mindenkitől távol! Senki nincs a közelében ( rokon, barát, stb.)! Elválasztani nem szeretném én sem a gyerekeket. Van még egy testvérünk, mi arra gondoltunk ketten, hogy segítünk az öcsénknek, hogy magához tudja venni a gyerekeket, de nem könnyű, leginkább a 1,5 éves miatt a munkába állás! A szülők elzárkóztak teljesen! Mindkét részről!
2009. febr. 7. 22:13
 47/87 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom Budapestre ment fel a gyerekekkel, ott talan meg munkat is kap ennyi gyerek mellett. Azert nem semmi, es mibol fog megelni, jesszus!!! Meg nem tudja a no, hogy mi var ra.

Hat azert a tesodnak 4 gyerek szerintem sok lenne, es a birosag szerintem mind a 4-et nem is adna oda az apanak. Talan 2-2 aranyba.

De a 1,5 eves is mehet mar bolcsibe, egesz nap is. Ugyhogy tole is lehet dolgozni menni.

Es a szulok elzarkoztak, ugyan miert? Sok a 4 gyerek gondolom.

2009. febr. 7. 22:18
 48/87 anonim ***** válasza:
98%
Mi a munkája az öcsédnek? A sógornődnek van munkája? Amúgy ez nem így megy, sztem ennél az esetnél nagyon jó esélye van az apának megkapni a gyerekeket (mind a 4-et) és ha így lesz, a sógornőd fizeti a gyerektartást, és az öcséd kapja meg az összes segélyt, ami ilyenkor létezik.Hogy érted, hogy elzárkóztak? Nehogymár ne érdekelje a Ti szüleiteket sem.
2009. febr. 7. 22:20
 49/87 anonim ***** válasza:
98%
mind a 4 gyereket már csak azért is kapná meg, mert az anya veri a két nagyobbat ez elég indok, arról nem is beszélve, hogy az anya felelőtlen volt (nem lehet a gyerekeket csak úgy kizökkenteni a régi életükből - gondolok itt új sulira meg ilyesmi) azzal az indokkal, hogy már rég nem szereti a férjét... + a harmadik gyerek után megcsalta a férjét, ez gyerekelhelyezési pernél elég nyomos indok lesz ellene.
2009. febr. 7. 22:24
 50/87 A kérdező kommentje:
A sógornőmnek csak anyukája van, ő csak simán lehülyézte a lányát és azt mondta, küldjük rá a rendőrséget, hogy ellopta a gyerekeket. A mi szüleinknek összesen 7 unokájuk van, ők azt mondták már régen, hogy ennyi felé nem tudnak segíteni és most is azt mondták, oldják meg maguk, mármint az öcsémék. Így a bátyám és én törjük a fejünket az öcsénk miatt.
2009. febr. 7. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!