Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyében? Testvérem felesége egyik napról a másikra összecsomagolta a négy gyereket és elvitte 280km-e eső városba..
Persze ott már minden el volt rendezve, lakás, iskola, óvoda, stb. Azt mondta, már rég óta nem szereti. A furcsa az, hogy a negyedik gyerek még csak alig múlott 1 éves. Ha régóta nem szereti miért kellett a gyerek és miért kellett a 12 milliós lakáshitel, amit szintén egy éven belül vállaltak be és most itt maradt az öcsém nyakán,
a hatalmas házzal együtt, aminek ugye nem kevés a rezsije sem. Most még fizessen gondolom előbb-utóbb gyerektartást is. De miből?
17:58 én se tudom öcsém minden dolgát, mert nem oszt meg velem mindent, pedig még egy fedél alatt élünk
Mutassa, hogy jó apa: aha, apám ennek "díszpéldánya", minden kívülálló előtt mutatja, de valójában egy kegyetlen zsarnok...
Kérdező, szerintem a tesód meg fogja tudni oldani, és nem ő a lényeg, meg nem a kedves neje, hanem a gyerekek. Én mindenképpen a gyerekeket tartanám szem előtt, mivel szülőként ők kell, hogy legyenek az elsők. Az én szüleim ezt nem tették meg (anyu azért, mert gyenge, és régen gyógyszert is szedett, apám meg azért, mert egy önző mocsok).
Mondd meg a tesódnak, hogy a gyerekeket figyelje, ne csak mások előtt legyen jó apa, mutiba, hanem a gyerekeknek se kelljen soha semmiért panaszkodniuk rá senkinek. A feleségével ne foglalkozzon, ha nem működött a házasság, nem fog ezután se, és jobb külön, a gyerekeknek nagyobb nyugalom így, mint feszültségben felnőni, ha bármely szülő boldogtalan (én tudom, így nőttem fel). A láthatást kérje, és amíg a gyerekekkel van, foglalkozzon velük rendesen, apaként, legyen jó apa, ne a kívülállók szemében, hanem a gyerekek szemében, és akkor nem lesz baj. Legyen boldog a felesége is, meg ő is, meg a gyerekek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!