Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy volt a szerelem, most miért váltok?
A kérdésemet nem tudom pontosan megfogalmazni sajnos.
Arra irányul, hogy miért váltok el x év után, ha annyira szerettétek a másikat, hogy kimondtátok a holtomiglan-holtodiglant! Vagy akkor mégsem gondoltátok ott komolyan?
Hány év után házasodtatok össze?
Tehát tényleg igaz az, hogy a házasság megváltoztatja az embert? :(
A megcsalásra kitérve, én úgy tartom, hogy ha valaki megcsal engem, akkor nem a másik a hibás, mivel az csak egy következmény, egy másik lépés. És az első ok, az bennem van, hogy mi az amit nem adtam meg neki, mi az amit szeretett volna, de én nem vettem észre. Persze nem magyarázat arra, h félrelép, de épp ezért fontos szerintem arra nagyobb hangsúlyt odafektetni, hogy mindig őszinték legyünk a másikkal, akkor is, ha érzékenyebb területen szeretnénk valami változást.
Felkészültem lelkileg arra, h a gyerek jöttével bepánikolhat valamelyik fél, de igazából ha nagy szerelembe és összhangban jön, akkor kevés esély van arra, hogy kialakuljon.
Látom itt csak a konkrét példa segíthet :)
Sokan írják itt is, hogy pl. megszületett a gyerek, és megváltozott a kapcsolat. Ez egy döntő ok lehet, hiszen minden ami történik az emberrel, kicsit megváltoztatja.
Pl. ha az egyik félnek meghal egy számára nagyon fontos ismerőse, biztos hogy változik valami benne is. Ugyanez történik egy jó állás megszerzésekor, vagy elvesztésekor, és sorolhatnám :)
És ha egyszer azt látod, hogy a férfi aki eddig ágyba vitte a reggelidet és segített mindenben most hirtelen hozzád sem akar szólni, és nagy ívből leszarja mi van veled... Egy darabig lehet bírni, sokáig nem.
Ezt persze elméleti síkon vezettem le, nem saját tapasztalat... mi éppen az ellenkezője vagyunk szerencsére :)
Hirtelen nagyon rossz anyagi helyzetbe csöppentünk, és megviselt engem nagyon... ráadásul polineuropátia alakult ki nálam (vagyis némelyik idegem rossz adatokat küld)... elég borzalmas, mikor -10fokban melegem van, 28ban meg fázom :/
Persze én is sokat változtam így, erre válaszolva a párom is, mégis csak egyre jobban szeretjük egymást, és várjuk mikor sikerül kitörni ebből a helyzetből. :)
Na, erről beszélek, hogy együtt vagytok, jóban rosszban! És remélem nem akarsz most elválni, vagy a párod!
Én is ilyen kapcsolatot akarok, ahol jóban-rosszban, betegségben bajban, míg a halál el nem választ élet van :)
Dehogy akarunk válni, meg végülis még nem vagyunk teljesen házasok, még csak a polgári volt meg :)
De részéről semmi gond nincs, még ha néha hisztizek is kicsit - megérti, elég szarul érzem magam - , részemről pedig meg sem szólalhatnék, mert miatta választottam az úgymond szegénységet :)
Persze problémák mindig vannak, de nagy ritkán egy 2perces veszekedés, aztán összebújás, és ezzel el van intézve minden :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!