Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnál, ha a férjeddel nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnál, ha a férjeddel nincs egyáltalán szexuális kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Nem veszekszünk csak nagyon elfáradt a kapcsolat.Persze ez kettőnk hibája.De már nem tekint úgy érzem nőnek és én sem nézek úgy rá mint egy férfira.Úgy érzem nem is menne már vele.Csak a gyerek miatt maradni tudnál?
2011. jan. 30. 11:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Uhh,na így már mindjárt másabb.

Ez esetben nagyon sajnálom a kérdező férjét és teljesen meg tudom érteni, hogy nem kívánja a szexet.

Sajnálom:(

2011. jan. 31. 08:32
 32/37 anonim ***** válasza:
A szivenek nem tudott parancsolni, vagy viszketett neki?
2011. jan. 31. 11:02
 33/37 anonim ***** válasza:

"Egyébként az ilyen kommentelő oldalakat nem tartom semmire,mivel először mindenki a maga portáján sepregessen!"

Valamire csak tartod, mert kotelezonek talaltad hogy "megved" magad.

Egyebkent feleseged kerdezett, itt nyilvanos lapon, valaszolok valaszoltak, es tovabb sepregetik a portajukat.

Talan ha nem lenne Internetetek, egy problemaval kevesebb lenne Nektek.

2011. jan. 31. 11:08
 34/37 A kérdező kommentje:
Én vagyok a feleség!Lehet,hogy mindkettő!!Amit a férjem leírt igaz,de úgy gondolom,h a probléma nem ezek miatt van amit ő itt kifejtett.Nem mostanában alakult ez ki közöttünk hanem évek alatt amikor a képbe sem volt sehol senki.
2011. jan. 31. 12:16
 35/37 anonim ***** válasza:
Ha igaz, akkor miért nem említetted? Bennem olyan szégyen lenne,ha elmondaná valaki, hogy nem dolgozom és a nyelvet sem tanulom ráadásul nem kicsit vagyok hűtlen és láthatóan fájdalmat okozok annak, aki viszont szeret,hogy biztosan nem keresném a problémát másban.
2011. jan. 31. 12:20
 36/37 anonim ***** válasza:

Szserintem szex nelkuli ferj es feleseg jatszadozik.

Hagyjuk, kar idot vesztegelni.

2011. jan. 31. 12:22
 37/37 A kérdező kommentje:
nem játszadozok egyáltalán és nincs is kedvem ilyeneket csinálni.Csak feltettem egy kérdést amire kívül állóktól vártam választ.Nem azért nem dolgozom mert meresztem itthon a seggemet,hanem mert a kisfiam eddig itthon volt velem.Mindent megcsinálok itthon a férjemnek erre egy szava sem lehet.A nyelvel meg úgy állok hogy amit tudok itthon tanultam meg egyedül,jó lehet hogy többet kellene vele foglalkozni és biztos többet is tudnék mint most.De ezek a problémák mint már írtam is nem ezek miatt van, hogy nincs köztünk semmi!!!Ezért nem írtam ezt mert nem ide tartozik!!De mindegy is nem fogok magyarázkodni.Mert most nagyon úgy jön le a dolog,h én vagyok a szar,szemét és szégyellhetem magam amiért ez kialakult köztünk.Holott ehhez is ugyanúgy két ember kell.
2011. jan. 31. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!