Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnál, ha a férjeddel nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnál, ha a férjeddel nincs egyáltalán szexuális kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Nem veszekszünk csak nagyon elfáradt a kapcsolat.Persze ez kettőnk hibája.De már nem tekint úgy érzem nőnek és én sem nézek úgy rá mint egy férfira.Úgy érzem nem is menne már vele.Csak a gyerek miatt maradni tudnál?
2011. jan. 30. 11:40
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
mondtam én is neki,h valami baj van vele.Az a baj,h ő ezt nem ismeri be!!!
2011. jan. 30. 12:10
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 15 év után is heti 4-5 szex tuti.

Az a férfi, aki ennyi ideig nem is kívánja, és nincs is senkije, vagy beteg, vagy tényleg aszexuális.

2011. jan. 30. 12:16
 23/37 A kérdező kommentje:
Pedig próbáltam a ginzeng kapszulától a szexi fehérneműig mindent.Akkora távolságot érzek kettőnk között,h nem hiszem ha úgy is alakulna,h most próbáljuk meg újra ne legyen ez később megint probléma.Mert szerintem egy idő után megint ez lenne.
2011. jan. 30. 12:18
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
A szex hiánya miatt nem válnék, de ha már érintés, ölelés, puszi, csók sincsen akkor megkérdőjelezném ennek a házasságnak az értelmét..Egy gyerek miatt sem áldoznám fel a boldogságom.Mindenkinek egy élete van.
2011. jan. 30. 13:05
 25/37 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, te már döntöttél, csak megerősítésre vársz. Vesd össze részleteiben, mi az, ami a házasság mellett szól, és mi az, ami ellene. Látni fogod, hogy mit tegyél.
2011. jan. 30. 15:50
 26/37 anonim ***** válasza:

Igen.

Szerintem a szex nagyon fontos része a házasságnak. Ha nincs, akkor lényegében házasság sincs.

2011. jan. 30. 16:03
 27/37 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért. Ha azért, mert már nem kívánnánk egymást, nem szeretnénk egymáshoz érni, nem éreznénk egymás mellett magunkat nőnek-férfinek, akkor elképzelhető. De csak akkor ha hosszas, őszinte beszélgetések és többszöri próbálkozás után sem tudnánk javítani a helyzeten.

Viszont ha valami más oka lenne, pl. bármilyen testi-lelki betegség, kimerültség, akkor nem.

De nekünk még nincs gyerekünk, nem tudom, hogy viselkednék ilyen helyzetben, ha lenne.

2011. jan. 30. 16:44
 28/37 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám megoldani, elcipelném mindenféle szexuálpszichológushoz, ha kell még a hisztit is kivágnám, ha mindez hatástalan lenne teljes mértékben, szóval még javulást sem látnék, akkor válással fenyegetőznék és ha utána is minden ugyanolyan, mint volt, na akkor elválnék.
2011. jan. 30. 17:03
 29/37 Ildegonda ***** válasza:

nagyjából 13:05-tel értek egyet, ha fiatalokról (20-40), középkorúakról (50-60) van szó.

Idős korban (70-en túl) már nem probléma, ha nincs szex, de érintés akkor is kell mindenkinek, minden korban:))

2011. jan. 30. 23:34
 30/37 A kérdező kommentje:

Üdv!

Én a "fatökű"férj vagyok!

Pár kiegészítést szeretnék írni,amit a kedves feleségem elfelejtett.Már 1,5 éve Németországban élünk.A családom boldogulása miatt választottam ezt.Nap mint nap kőkemény fizikai munkát végzek(sokszor még szombaton is)Emellett sportolok is 1 kis plusz pénz miatt.Vannak olyan napok amikor reggel 7-kor elmegyek és este 11-re esek haza.Eközben a drágám itthon van(mivel a gyerek szeptembertől oviba jár),délután van egy másfél órás takarítói melója.Ezalatt a másfél év alatt nem futotta az idejéből,hogy megtanuljon valamennyire németül.Ezen túl a nehezen megkeresett pénzem egy jó része az öccséhez vándorolt,ilyen olyan dolgokra ami szépen elfogyott(ez az én hibám,de mivel a feleségem öccse,úgy éreztem,hogy segítenem kell).Decemberben a drágámra rátalált a szerelem,amit ő elfelejtett velem közölni.Én ezt is benyeltem,mert imádom a fiamat és Ő is ragaszkodik hozzám.

Az új szerelme most készül elhagyni a családját.Feltettem neki a kérdést,hogy mi lesz,ha ez fél év múlva megismétlődik,de erre ő azt hajtogatta,hogy nem tud a szívének parancsolni.Én is boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban,de eszembe sem jutott kilépni a családom boldogulása miatt.Egyébként az ilyen kommentelő oldalakat nem tartom semmire,mivel először mindenki a maga portáján sepregessen!

2011. jan. 31. 06:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!