Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál, ha a férjeddel nincs egyáltalán szexuális kapcsolatotok?
Nekünk 15 év után is heti 4-5 szex tuti.
Az a férfi, aki ennyi ideig nem is kívánja, és nincs is senkije, vagy beteg, vagy tényleg aszexuális.
Igen.
Szerintem a szex nagyon fontos része a házasságnak. Ha nincs, akkor lényegében házasság sincs.
Attól függ, miért. Ha azért, mert már nem kívánnánk egymást, nem szeretnénk egymáshoz érni, nem éreznénk egymás mellett magunkat nőnek-férfinek, akkor elképzelhető. De csak akkor ha hosszas, őszinte beszélgetések és többszöri próbálkozás után sem tudnánk javítani a helyzeten.
Viszont ha valami más oka lenne, pl. bármilyen testi-lelki betegség, kimerültség, akkor nem.
De nekünk még nincs gyerekünk, nem tudom, hogy viselkednék ilyen helyzetben, ha lenne.
nagyjából 13:05-tel értek egyet, ha fiatalokról (20-40), középkorúakról (50-60) van szó.
Idős korban (70-en túl) már nem probléma, ha nincs szex, de érintés akkor is kell mindenkinek, minden korban:))
Üdv!
Én a "fatökű"férj vagyok!
Pár kiegészítést szeretnék írni,amit a kedves feleségem elfelejtett.Már 1,5 éve Németországban élünk.A családom boldogulása miatt választottam ezt.Nap mint nap kőkemény fizikai munkát végzek(sokszor még szombaton is)Emellett sportolok is 1 kis plusz pénz miatt.Vannak olyan napok amikor reggel 7-kor elmegyek és este 11-re esek haza.Eközben a drágám itthon van(mivel a gyerek szeptembertől oviba jár),délután van egy másfél órás takarítói melója.Ezalatt a másfél év alatt nem futotta az idejéből,hogy megtanuljon valamennyire németül.Ezen túl a nehezen megkeresett pénzem egy jó része az öccséhez vándorolt,ilyen olyan dolgokra ami szépen elfogyott(ez az én hibám,de mivel a feleségem öccse,úgy éreztem,hogy segítenem kell).Decemberben a drágámra rátalált a szerelem,amit ő elfelejtett velem közölni.Én ezt is benyeltem,mert imádom a fiamat és Ő is ragaszkodik hozzám.
Az új szerelme most készül elhagyni a családját.Feltettem neki a kérdést,hogy mi lesz,ha ez fél év múlva megismétlődik,de erre ő azt hajtogatta,hogy nem tud a szívének parancsolni.Én is boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban,de eszembe sem jutott kilépni a családom boldogulása miatt.Egyébként az ilyen kommentelő oldalakat nem tartom semmire,mivel először mindenki a maga portáján sepregessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!