Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál, ha a férjeddel nincs egyáltalán szexuális kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nem veszekszünk csak nagyon elfáradt a kapcsolat.Persze ez kettőnk hibája.De már nem tekint úgy érzem nőnek és én sem nézek úgy rá mint egy férfira.Úgy érzem nem is menne már vele.Csak a gyerek miatt maradni tudnál?2011. jan. 30. 11:40
11/37 A kérdező kommentje:
13-éve vagyunk együtt de csak 1,5éve házasok.Fiunk van aki 3éves.Igen,talán ez a jó szó rá a közönyösség!!Soha nem volt sok szex,de nem tudom hogy bírja ezt egy férfi ennyi ideig?ennyire nem érdeklem már,csak vagyok oszt kész???!!!
2011. jan. 30. 12:00
12/37 anonim válasza:
Hány éves a házasságotok?
Régen milyen gyakran voltatok együtt (szexuálisan)?
Nem lehet, hogy valami szexuális problémája van, amit szégyell elmondani? Általában nem jellemző a férfiakra ekkora kihagyás ok nélkül.
13/37 Edina-Zoe válasza:
Gaz,akkor viszont fel eve,hogy van egy masik no az eleteben szerintem...meg akkor is,ha te 100%ra veszed,hogy nincs.Az ilyesmit meg lehet oldani es te nem lehetsz vele 7/24 oraban,hogy 100%-ra vedd a huseget.
15/37 anonim válasza:
A kérdés, nem egészségügyi baj van-e. Ezzel mindig számolni kell.
Én hónapok óta nem kívánom a párom, és már tisztára szégyellem magam. Most derült ki, hogy beteg vagyok (össze vannak kuszálva az idegeim), és ez az egyik tünete :/
De ha tényleg ennyire lapos a kapcsolat mindkét részről, és semmivel nem lehet feldobni... a gyerekek miatt megkockáztatnék egy szolid nyitott kapcsolatot :)
Ha ez sem jön be, marad a válás, mert ez nem mehet a végtelenségig :( 20/L
16/37 A kérdező kommentje:
igazából már teljesen kiölte belőlem is a vágyat!És úgy érzem,h könnyebben letudnék feküdni egy "idegennel"mint vele.
2011. jan. 30. 12:03
17/37 anonim válasza:
Ha férjed már nem gerjed az baj,férfi szemmel nézve.Neked viszont volna rá igényed úgy veszem ki az írásodból.És idővel ez oda vezetne,hogy megcsalás, ezzel pedig végleg feltennéd az "i" re a pontot.Te lennél hibás a végén mindenért.
18/37 A kérdező kommentje:
nem tudom mi baja van azt mondja,h nem kívánja.És nem tudja mitől van ez.meg lehet már el is szokott tőle úgy mint én.
2011. jan. 30. 12:05
19/37 anonim válasza:
Ki kéne vizsgáltatni a párod, mert sok betegség tünete lehet ez, mint már mondtam
20/37 anonim válasza:
Ha régen is beérte a kevéssel akkor nem lehet,hogy aszexuális a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!