Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elválsz a férjeddel, de a gyerekek nálad maradnak, akkor elviszed a gyerekeket az Ex-férjed szüleihez?
Ha jóban vagyunk, akkor igen.
Ha nem, akkor egyértelmű hogy nem.
Naná!
Mindenki jól jár.
Közben én is szabad vagyok,
hamarabb találok új férjet.
Első vagyok.
Az én exem minden hétvégéjén viszi az ő szüleihez a gyerekünket. Nektek is nyilván kb. 2 hetente hétvégén az exeddel lesz a gyerek, nem? Akkr el tudja vinni. Vagy nem viszi??
Csak én és a férjem váltunk el, a gyerekek nem. Akkor mennek az apjukhoz,amikor akarnak,illetve amikor ő akarja. Ugyan így a nagyszülőkhöz is. Névnapokon,vagy karácsonykor én is megyek velük.
Nem tartunk haragot egymással. Sőt! Mindketten újra házasodtunk,ebből a házasságból is született gyerek. A féltestvérek szeretik egymást,az én fiaim a volt anyósomékat is mamának szólítja.
Szerintem a gyerkeket úgy is megviseli a válás,nem kellene még ellenségeskedéssel is mérgezni a lelküket.
anyum engem elvitt az apai nagyszüleimhez, annak ellenére, hogy apám iszonyat mocsok módon hagyott el minket.
a röhej, h a szülei is anyum pártján álltak, és ők szégyellték magukat a fiuk miatt...
szerintem tök normális dolog, h válás után is találkozik az unoka másik nagyszüleivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!