Velem vannak a gyerekek, mert az anyjuk elhagyott engem is meg a gyerekeket is egy 9 évvel fiatalabb gyerekért. Azt hittük, hogy legalább karácsonykor mozdul felénk.4. hete nem láttuk. Miért ilyen?
SZIA!
Hát nagyon sajnálom ami veletek történt.
Nem tisztem ítélkezni,főleg,hogy nem ismerem a körülményeiteket,de én az ilyen anyákat nem értem meg.Nekem már akkor nagyon hiányoznak a gyerekeim,ha elmennek 1 napra a mamához,nemhogy önként elhagyjam őket,erre nincs megfelelő indok szerintem.Nincs az a pasi akinek a kedvéért erre képes lennék.Nem értem a feleségedet,hogy vetemedhetett erre.
Egy házasság megromolhat,elválhatunk a társunktól,de nem a gyerekeinktől.Főleg egy nő.Még telefonon sem beszéltetek azóta?Szegény gyerekek képzelem milyen karácsonyotok volt.Hogy miért ilyen,arra nem tudok érthető választ,mert szerintem nincs is.Akinek egy új szerelem többet ér a gyerekeinél,vagyis ilyen módon lecseréli a családját az nem méltó arra,hogy anyának nevezzék.Az ilyen dolgokat el lehet rendezni kulturáltabban is úgy,hogy a gyerekeket nem teszi ki ilyen sokknak. Számomra érthetetlen a viselkedése a nejednek.Kívánok neked sok erőt,kitartást és vigyázz a gyerekeitekre,legalább apjuk legyen rendes,ha már az anyuka ezt csinálta.
Boldog új évet nektek.
Lehet, hogy ennyire rossz a természete, lehet pillanatnyi elmebaj is, de lehet itt más is a háttérben.
Nincs semmi ötleted, hogy miért tette? Nincs valami nagyon nagy problémátok, amit esetleg te már megszoktál, de ő nem? Nem lehet, hogy csak menekül, de első lépésként kénytelen volt egyedül, mert a gyerekeket nem tudta sehova elvinni? Ezek csak ötletek, lehet, hogy tényleg egyszerüen csak megbolondult.
Azt a legjobban te tudhatod, hogy miert ilyen?! Betelt a hocipoje a csaladi eletbol, a felelosseg vallalasbol. A szabad elet kell neki, amikor azt csinal amit akar. De akkor minek szult ketto gyereket?!
Imadja sajat magat, onzo. Csak sajat magat szereti, vagy szerinted valami miatt megorult?
A szulei elnek meg, es ok hogyan reagalnak?
Multkor is tettel fel kerdest, de aztan nem valaszoltal, irjal valamit legyszi. A szulei nem tudjak eszhez teriteni? Nem normalis komolyan mondom! Es mennyi eletet tonkre tett! Sajnallak teged is, es foleg a gyerekeket. Ki segit neked?
Még mielőtt megismertem 10 évvel ezelőtt menekült a szüleitől együtt volt egy sráccal 3 hónapig majd hazasírta magát az anyjáékhoz. Ez után jöttünk össze. Elvettem feleségül. Szépen éldegéltünk jött a két gyerek. Amikor a második gyerek megszületett ez volt hat éve,
Jöttek a gondok. 4 évvel ezelőtt behapsizott és elment a hapsival 2 hónapig, nem láttuk. Majd visszajött, mert nem volt meg neki a biztonságérzet. Ez a srác 24 éves volt. A mostani csávó 21 éves. A feleségem 30 éves. Nekem is voltak családi gondjaim az évek alatt mégse tettem semmiféle örültséget. Miért? Azért mert a mai világban mikor ennyi gond van a család a legfontosabb. Na, most ha egy férfi tudja ezt, egy nő mért nincs tisztában az ilyesmivel. Sajnos az a szomorú ugye hogy a gyerekeitől is fontosabb a szerelem és a szabadság. Az egészben a morbid hogy anyósom apósom a feleségem húga (sógornőm) az Ő rokonsága mindenki mellettem ál. A sógornőm szerezte nekem az ügyvédet és Ő is, fizeti. Pedig az évek alatt nem sokat beszéltünk. Az anyósom is próbált vele beszélni. A gyerekeket mért nem vitte magával? Azért mert a csávójának nem kellenek. A feleségem már a tárgyalás előtt szóban lemondott a gyerekekről (nem a felügyeleti jogról, hanem a gyerekekről). Ezt én nagyon csúnyának tartom. Anyósomékkal sem ált szóba 5 hete a sógornőmmel nem beszélnek több hónapja.
Az apja nem engedi be hozzájuk. Sajnos az évek alatt eljátszotta mindenki bizalmát. Én nem iszok alkoholt, nem csajozok, nem járok kocsmába soha nem bántottam a gyerekeimet és a feleségemet sem. Nagyon sokszor mondtam neki, hogy ha van valami problémánk, üljünk le és beszéljük meg. Hát mintha a falnak beszéltem volna. Nekem azt mondta, hogy már nem szeret az egy dolog de, hát a gyerekei felé sem néz. Mindenkinek azt mondja, hogy én tiltom Őt a gyerekeitől. Ez nem igaz, a gyerekekkel együtt irtunk neki levelet, hogy jöjjön el legalább karácsonyozni. Az a legrosszabb hogy még mindig szeretjük. És ezért is fáj annyira. Hát ennyit gyorsban.
Annyira durva dolgot tett, hogy nem lehet mit irni, ezt te is tudod. Az egyaltalan nem morbid, hogy a csaladja melled all, az lenne a morbid, ha mellette allnanak.
Ha a gyerekkora nem volt jo, akkor miert nem maradt egyedul, es el szabadon?! Miert teszi tonkre ket nyomorult kicsi gyereknek az eletet??!! Ez a felhaborito, es borzalmas. Es hogy egyszer mar lelepett, akkor a kicsitek 2 eves volt. A, semmit nem lehet irni.
Probald a szuleid, az o szulei segitsegevel nevelni a gyerekeket, es elj normalis eletet, legyel nagyon eros, azt pedig ne gondoljad, hogy o egyetlen pillanatig is boldog!!! O keresi a boldogsagat, de nem talalja. Szerintem lelki serult, es menekul a felelosseg alol.
Neveld a gyerekeket, anyagilag intezd a dolgokat, es hagyd had menjen, latod meg a kicsi gyerekek karacsonyi levele sem hatja meg, nem normalis komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!