Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van három közös gyermekünk (11-8-3 évesek). A férjemnek van egy 5 éves viszonya. Most én is találtam valakit aki maximálisan elfogad a 3 gyermekemmel együtt. Szeretnénk költözni, de a gyerekek apja, fenyegetőzik. Mit tegyek? Elvihetem a gyerekeket?
Én félek megtenni az első lépést az ügyvédhez,mert azt mondta,a gyerekeket elveszi tőlem.A családipótlékot is ő kapja,de azt sem adja oda,amióta tud a kapcsolatomról.
A gyerekekkel én vagyok a nap 24 órájában és már ők is szeretnének elköltözni.A ház amiben lakunk ,közös.
Menj ügyvédhez. Ha nincs rá pénzed, a "szegények ügyvédjéhez".
A gyerekeket valóban az anyának szokták ítélni, ha be nem bizonyított az alkalmatlansága. A pénz nem számít annak!!!
A gyerekek miért akarnak elköltözni otthonról, az apjuktól? Tudják, mi a szitu?
Ha ők is veled akarnak maradni, az is segít az elhelyezésnél. Emiatt ne aggódj, csak fenyeget. Ne hagyd magad!
Köszönöm a tanácsokat.Igen,a gyerekek is besokaltak,
főleg a nagyobbik lányom teljesen megérti ezt a helyzetet.
És már látja,mi lenne a jobb mindannyiunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!