Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csináltassak külön vagyonnyilatkozatot esküvő előtt? Hogy működik ez? Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Esküvő előtt állok, van egy lakásom amit már évek óta egyedül törlesztek!
Esküvő után nem szeretném hogy közös vagyon legyen...
Esetleg ha történik velem valami vagy válásra kerülne a sor akkor maradjon az én tulajdonom..
Elég ha írok róla papírt?
Vagy forduljak ügyvédhez?
Van ebben valakinek tapasztalata?
2011. jan. 8. 18:11
61/62 anonim válasza:
Csináltass ügyvádnél mindenképpen vagyonnyilatkozatot. Én 1,5 hónapja mentem férjhez de nálunk az a helyzet hogy én rendelkezem nagyobb vagyonnal és ingósággal tehát jobb félni, mint megijedni ja és egyébként 10 évvel ezelőtt egy korábbi kapcsolatomnál is csináltunk ilyen nyilatkozatot persze ügyvéd előtt és mit ad úristen rá 6 hónapra a vőlegényem megcsalt, szóval nem is volt kérdés kinek mennyi a része...érted?!:-)))
62/62 anonim válasza:
Ha nem bízol benne, és már most a válás esetére készülsz fel, szerintem ne is menj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!