Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy egy "pártatlan" bírónő a gyereket az őt kis híján agyonverő anyának ítéli?
Welcome in Hungary...
Egyébként ez jellemző. Csak azért, mert valamire nincs konkrét, jól látható/hallható bizonyíték, akkor már nem is hiszik el az emberek. És a végén még az apuka lesz a rossz, hogy ő talált ki mindent, ő tehet mindenről. :S
(Mellesleg nekem nem ez a véleményem!)
1. a felvételeken nem látható semmi
2. elképzelhetetlen, hogy a bíróság teljes mértékben kizárt és elutasított minden olyan bizonyítékot, amelyek a kisfiú és az apa javára szóltak volna
Valahogy én mégis hiszek az apának, mert a gyerek hangján hallani, hogy amikor az apjával beszél, akkor nyugodt, és MER szólni hozzá.
Média. Egyértelmű.
Először végigolvastam az összes hozzászólást és csak utána néztem és hallgattam meg a felvételeket.
A kérdező nagyon védelmezi az apát és a leírásából hajlottam arra, hogy igaza lehet. De a felvételek ennek az ellenkezőjéről győztek meg.
Örök igazság, hogy nem azt kell nézni, amit mutatnak nekünk, hanem amit eltakarnak előlünk.
A videófelvételt teljesen kihagyhatjuk. Mindössze 9 másodperc és annyira homályos és mozog a kép, hogy semmit nem látni, csak annyit, hogy egy nő bevisz egy hisztis gyereket a folyosóról a szobába.
A hangfelvételek viszont túl hosszúak (már ez gyanús). Ezeken határozottan egy agresszor hisztérikával szemben egy nyugodt, békítő szándékú ember jelenik meg.
Csakhogy! Nem látjuk mi történik és mi előzte meg. Miért is kezdett a nő rikácsolni? A férfi feltett szándéka volt előre, hogy felvételt készít, tehát direkt kiprovokálhatta a bajt, majd nyugodtan előadhatta a védelmezőt.
Mi mindössze ennyit tudunk.
A bírónő ezzel szemben teljes valójában láthatta az anyát, az apát és a gyermeket ez alapján hozott döntést. Szerintem jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!