Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy egy "pártatlan" bírónő a gyereket az őt kis híján agyonverő anyának ítéli?
szia
nagyon sajnálatos egy helyzet... szerintem ha valahogy sikerülne bevonni a médiát,akkor lehetne tenni valamit. Keressetek meg nagyobb tv adókat,hátha leadják a sztorit, aztán ennek hatására lehet a bíróság is jobban kezelné az ügyet. Más ötlet sajnos nem jut eszembe :( szegény kisfiú :(
Nem gonoszkodni akarok, ha mindaz igaz, amit leírtál, az nagyon szomorú és súlyos. És valóban nem az anyánál kéne elhelyezni a kisfiút.
De például a videón semmi nem mutatja, h a gyereket bántották volna. Látszik egy üvöltő kisgyerek meg egy nő, aki utánamegy. Ennyi. A hangfelvételeket nem hallgattam meg, mert az elejéből nem sokat tudtam kivenni.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de sem az első, sem a második rész nem valami meggyőző, mivel semmi konkrétumot nem lehet látni, csak hallani, egy rikácsoló hangot, meg egy hiszti jelenetet.
Mellesleg nem akarom a kollégádat bántani, de férfi létére felveszi inkább a jelentet, minthogy közbelépjen?!
Valami nagy baj lehet nála, főleg, hogy a feleségének is hagyta magát megverni évekig, lehet, hogy lepontoztok, de engem nem győzött meg semmiről se a videó.
Az meg, hogy a rokonság is beszáll a verésébe..hát, hogy is mondjam, én szkeptikus lennék a te kollégáddal kapcsolatban és nem hinnék neki el egy szót se.
Mert aki ezt családos apa létére hagyja, ott mondom, tényleg komoly mentális problémák lehetnek...
Az a baj, hogy nálunk sajna alapértelmezés az, hogy az anyának itélik a gyereket szinte mérlegelés nélkül.
Ez nagyon szomorú tény.
Jó pár éve volt az, hogy szintén brutális anyától lelépet az apa a gyerekkel és kénytelenek voltak külföldre menekülni (Friderikusz csinált velük dokfilmet "az én mozimban").
Izraelbe menekültek, mert nincs érvényben ilyen jellegű kiadatási egyezmény, de az anya oda is utánna ment és helyben kérvényezte a gyerek áthelyezését. Állítólag iszonyú bosszú szomjas volt csak azért kellett neki a gyerek, mert tudta hogy volt férjének fájdalmat okoz vele.
Volt egy mérlegelési vizsgálat odakint ahol egy felügyelő elött össze engedték az anyát és a gyereket. Az anya miután megtudta hogy a felügyelő nem beszél magyarul oda szólt a gyereknek valami olyasmi "kedves anyait", hogy elviszlek és szenvedni fogsz. A gyerek hisztérikusan zokogni kezdet és habár nem tudott a felügyelő tiszt magyarul, de hülye se volt. Felkapta a gyereket és annyit mondott csak: "Maga sose fogja megkapni ezt a gyereket!"
Rengeteg szó esik brutális férjekről (ez jó is ha nem bagatelizálják el), de sajnos tabu az agresszív asszony.
Mi se példázza jobban a NANE szervezet amely nem a bátalmazott családtagokat védi hanem "csak" a nőket és a gyerekeket, de itt ez esetben is alapértelmezés, hogy a férj az agresszor.
Kiváncsi lennék ha ilyen ügyben férfi ember fodulna hozzájuk mi lenne.
Mindenképp keresse meg a nagyobb kereskedelmi csatornákat.. nem tudom mennyi esélye van újratárgyaltatni az esetet, és hogy az mikor lehet esedékes, de addig is a média nem lehet rossz megoldás kiadni ezeket a szörnyű dolgokat..
Nagyon remélem, hogy a gyerkőc az apjánál maradhat.
"...Az anyai nagyszülők is aktívan részt vesznek az apuka bántalmazásában, kikészítésében,..."
Mondjuk ez hihetlenül elkézelhetetlen számomra, de tudom, hogy van ilyen.
Én soha nem ütöttem meg páromat és nem is akarom, de ilyen megtörténe az asszonyt az anyóssal kalapálnám el.
A "higgadt, nyugodt" szemlélet jól áll egy Budhista szerzetesnek, na de Ő nem is lesz se házas, se karierista. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!