Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki anyós miatt vált el, megbánta? Meddig tűrtétek a hülyeségeit és férjetek/feleségetek pipogyaságát? Hogyan alakult utána a láthatás?
A helyzet változatlan, most már 2,5 éves a Lányunk és 1,5 éve nem találkoztunk. Nem is hiányzik, az életünket / életemet továbbra is megkeseríti különböző ócsárló sms-ekkel - amit persze nem nekem ír...
Még együtt vagyunk, de eléggé hullámzó a kapcsolatunk - részemről. Számomra 1,5 éve eltört vmi és azóta sem tudom a darabjait összerakni, sőt, már nem is nagyon akarom! Majd lesz vmi...
Én nem váltam el ugyan, az anyóssal való harc úgy szűnt meg, hogy a férjem meghalt.Kicsit meggyengült az anyós, de furcsa módon 15 év eltelt és ahhoz képest, hogy élete értelme volt a fia, nem lett semmi baja, nem halt bele a bánatba, mint ahogyan sokan belehalnak. Szóval a piszkoskodásai ezek szerint csak szórakozásra voltak jók, a fia mégsem érdekelte annyira, mégsem kötődött hozzá annyira, hiszen, akkor már nem élne.
Sokan sokfélét válaszoltak neked, de minden válaszból azt érzem, hogy igazi aljas anyóssal nem akadt össze senki.
Sajnos van olyan nő (anyós), aki nem akarja elviselni, hogy a fia mellett más is van, mint ő. Ilyen esetben hiába a felnőtt udvariasság, rafináltság, vannak olyan nők (anyósok), akik mindent uralni akarnak, csak úgy jó, ahogyan ők akarják. Az én anyósom is mondta, hogy csak azokat bírja elviselni, akik pont olyanok, mint ő és a kedves családja. Sajnos ilyen nő nem születik, az alkalmazkodást nemcsak a menytől kell elvárni, az anyós részéről is elvárás lenne. Egyébként bizonytalan kapcsaolatban össze sem szoktak házasodni és úgy születnek gyerekek, és válás nélkül mennek szét. Nem hiszem hogy bárki megbánná, ha gyenge férjtől/társtól el kell szakadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!