Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek váljak? Anyós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek váljak? Anyós miatt megéri?

Figyelt kérdés
Már 4 éve lassan hogy csak nyelek neki a férjem miatt mert őt nagyon szeretem.De már most nem birom. .Megfordult a fejembe hogy elválok peddig imádom a férjem.A kisfiamat aki 7 hónapos ki akarja sajátitani éa nyalja falja hiába szóltam rá.Nem birom már a pofáját nézni.A férjem nem szól soha semmit neki csak nekem hogy ne piszkáljam az anyát.Mit tegyek hogy együtt maradjunk és az anyós kiszáljon a kapcsolatunkból?
2009. jún. 30. 16:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek messzire! Távolról még az is lehet, hogy anyóst is megszereted. Együtt laktok, vagy csak közel? Lehet, hogy csak annyira boldog az unokája miatt, hogy nem veszi észre, hogy túl sok...
2009. jún. 30. 16:59
 2/20 anonim ***** válasza:
57%
Mindenképpen költözzetek el valahova egy időre, vagy ha a lakás a tiéd amiben éltek tedd ki a férjedet jópár napra, aztán fogadd visza feltételekkel. Hidd el nekem: ezután a lépés után nem lesz vita, a férjed a sarkára fog állni. Ha meg nem, akkor jobb is ha válsz.
2009. jún. 30. 17:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Az anyós nem fog kiszállni a kapcsolatotokból, hiszen a férjed édesanyja, akárhogy is nem kedveled. Mond meg neki, hogy örülsz neki, hogy ennyire szereti az unokáját, ami terjesen természetes egyébként, de szeretnéd, ha Te nevelhetnéd és tiszteletben tartaná amit akarsz. Eltiltani nem szabad, hiszen joga van az unokához.
2009. jún. 30. 17:05
 4/20 A kérdező kommentje:
4 hónapja lakunk külön egy héten kb 4-szer találkozunk vele.De amikor ott laktunk engem kicsinált teljesen.lehet azért utálom már és eszt a néhai találkozást se birom.
2009. jún. 30. 17:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy héten 4 találkozás nem néhai! Találkozzatok vele heti 1-2-szer!
2009. jún. 30. 17:16
 6/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem,ha szereted a férjed,miért akarsz válni?És vajon a férjednek nincs abban igaza,hogy Te is piszkálod az anyósod?Elhiszem,hogy idegesít az együttlakás miatti dolgokért,de nem a válás a megoldás,hanem a kompromisszum.Találkozzatok ritkábban,és az sem ártana,ha hármasban megbeszélnétek,kinek miben kellene a másikhoz alkalmazkodni.A gyerekednek apára van szüksége !Miért csak a válásban látjátok a megoldást mindig?Régen is voltak problémák,de nem szaladtak azonnal a válóperes bíróhoz.Akármilyen az anyósod,mégis ő nevelte fel a férjedet.És Te is leszel majd anyós!Hiába mondod,hogy nem fogsz ilyen lenni,mert nem tudhatod,hogy a gyereked párja milyen lesz.
2009. jún. 30. 17:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyós miatt nem szabad a kapcsolatodat felrúgni. Mivel együtt laktatok eddig, más volt a helyzet. Most, hogy külön költözetetek és megízleltétek milyenné alakult az új helyzet, most látod, hogy ez így nem tetszik. A régi sebek, stb türelmetlenné tesz az anyóssal kapcsolatban. Heti 4 alkalom találkozás bárkiből sok, nem hogy egy anyósból. Jogosan szeretnéd a saját életeteket élni a pároddal és a babátokkal. Az unokát egyszerűen nem sajátíthatja ki, és jogod van meghúzni a határvonalakat! Beszélj a pároddal erről, hogy zavar téged, szeretnéd, ha többet lennétek hármasban, stb. Hogy ez neked mennyire fontos. Ha ő nem akar konfliktushelyzetbe kerülni az édesanyjával, ami érthető, neked kellene nagyon lenyugodnod, egy nap elmenni meglátogatni anyóst, és megbeszélni vele kedvesen, hogy a házasságotoknak nagyon fontos, hogy többet legyetek hármasban (nélküle)...

Esetleg irányíthatnád úgy a helyzeteket, hogy ha menni akar hozzátok , párszor lemondod, mert éppen nem érsz rá, menned kell valahova, stb. És próbáld a felé terelni, hgoy a találkozások inkább anyósodnál történjenek,mert akkor akkor mész haza onnan amikor akarsz.

2009. jún. 30. 17:54
 8/20 anonim ***** válasza:
12%
Ha ilyen hülye a férjed, akkor mit veszíthetsz?
2009. jún. 30. 18:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A mai napig én is azt gondoltam hogy az anyós miatt nem szabad egy kapcsolatot felrúgni,de csak a mai napig.Úgy hogy én már nem azon gondolkodom hogy váljak vagy ne hanem azon hogy hova költözzek.
2009. jún. 30. 18:32
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
Inkább gondold el, hogy hogy tudsz utánna megélni a gyerekeiddel, jövedelem nélkül, azonkivül elvennéd tölük az apjukat - akit te is szeretsz? Ne legyél már ilyen gyerekes.
2009. jún. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!