Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak vagy ne? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy ne? Mit tegyek? Férjen csajozik a neten!

Figyelt kérdés

Férjem a neten csakozik.

Most deritettem ki van egy msn cime ahol 450 nő van,és velük irogat.

Hazaér,és nem a 2 gyerekével foglalkozik,hanem a netet bujja.

Tegnap beszélgettünk,és azt mondta 1 hetet kér,és fokozatosan leszokik a csajozásról./ez nála betegség/

Mit tegyek???Volt van valaki hasonkó cipőben?

Segitsetek,tudom én döntök,csak a véleményeket váron.

Anyosoméknál lakunk,azóta a hatása alatt áll,nem én vagyok az első,hanem az anyja.

sokat veszekszünk.Amég albiba laktunk nem volt semmi gondunk.

2009. okt. 5. 09:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát, az rossz, ha anyós ennyire befolyásolja... Miatta csajozik? Költözzetek albérletbe. Ha pedig a férrjedek nem megy a leszokás, forduljatok pszichológushoz.
2009. okt. 5. 09:54
 2/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem akarlak elkeseríteni, de nem fogja abbahagyni. Maximum csinál egy másik msn-címet és azon fogja folytatni. Az egy hét valószínűleg ahhoz kell, hogy mind a 450 nőt értesítse az e-mail cím változásról. :( Én a helyedben ultimátumot adnék neki vagy pedig megmondanám, hogy ha neked lehet, akkor nekem is. Ez egyébként nem betegség, csupán a házastárs teljes semmibe vétele. Nem tisztel mint embert és nincs tekintettel arra, hogy ez neked rosszul esik. Ergó nem szeret. Én nem szenvednék vele, ha nem tud leállni a csajozásról. Azért várd ki az egy hetet, hátha. De leginkább a mindennapos órákig tartó netezésről kellene leszoktatnod. Mert szerintem az a legnagyobb baj, hogy nem foglalkozik a családjával.

DE, mielőtt bármiről döntesz, azt gondold át, hogy van e hova menned, ha elválsz és fel tudod e egyedül nevelni a gyerekeket. Mert ha nem, akkor nem igazán vagy döntési helyzetben és bármit csinál is a párod, el kell viselned. Sajnos.

2009. okt. 5. 09:56
 3/28 A kérdező kommentje:

nem anyos miatt csajozik,ez nála olyan mint a cigi,szenvedély.

Mondtam neki vagy mi vagy a net.nem az a gondom hogy netezik,hanem hogy csajozik.

nem tudom mit tegyek,anyunékhoz mehetnék,én szeretem őt.

és ő is szeret,de nem bir leállni.

És ez nekem fáj,hogy tőlünk nem kérdezi meg mi volt ma,de egy vadidegentől igen:-((((((((((((((((

Tanácstalan vagyok.

szerintetek nem szeret????

Azt tudom nem csal meg,de ez a netezés csajokkal nagyon nagyon fáj:-((((((((((

2009. okt. 5. 10:09
 4/28 Winner of Royal Hill ***** válasza:
58%

Kicsit brutális lehet, de vágd el a netkábelt:)

Ha erre nagyon kiborul netán óriási cirkuszt csinál akkor viszlát,mert nem érdemel meg Téged, Titeket!

2009. okt. 5. 10:17
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
Mond le az internetet.... Máris megoldódna a probléma. Én a naplózott beszélgetéseket már rég elolvastam volna, vagy belépnék párom msn-ébe és megvárnám, hogy ki miket ír neki. Esetleg tudatnám az ott felvett csajokkal, hogy én vagyok a feleség, és a hátam mögött ül a 2 gyerekünk is, ezért jó lenne, ha mást keresnének az msn-ezésre.
2009. okt. 5. 10:22
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Itt nincs mire várni, kutyából nem lesz szalonna.
2009. okt. 5. 10:30
 7/28 anonim ***** válasza:
87%
Idő kérdése és majd fog csajozni élőben is. Tapasztalatból beszélek. Vagy elviseled happogás nélkül, mert leállni nem fog, vagy lelépsz. Nem könnyű a döntés, amit neked kell meghoznod.
2009. okt. 5. 10:30
 8/28 anonim ***** válasza:
55%
450? Hogy bírja? :-D Biztos, hogy nem volt még energiája ennyivel találkozni is, max a neten hülyíti őket. Valószínűsítem még a függőséget is, valamit nem tudtál neki biztosítani, amit innen pótol, és nem tud elszakadni. Öcsém számítógépes játékfüggő, nála én még nem találtam meg, mi okozhatja és mivel lehetne rávenni, hogy ne az legyen az első, hanem segítsen be néha. Nem tudom, puhatold ki, mi hiányzik neki, amit innen pótol. Ha megtaláltad és megoldható, akkor hajrá, ha nem megy, akkor inkább hagyd, de orvoshoz azért elmehetnél vele, ha hajlik rá, és felismeri, hogy függő.
2009. okt. 5. 10:48
 9/28 A kérdező kommentje:

nem tudom ki irta,de most találtam új skaype cimet,azokat irja meg a fent lévő csajoknak:-((((((((((((

LÁnyíok.

A vállási papirt ha kikérem,vagy nem tudom hogy működik kell fizetni érte.?

Csak ha lát egy vállási papirt lehet beijed.

2009. okt. 5. 10:55
 10/28 A kérdező kommentje:
van ilyen papír????
2009. okt. 5. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!