Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy ne? Mit tegyek? Férjen csajozik a neten!
Férjem a neten csakozik.
Most deritettem ki van egy msn cime ahol 450 nő van,és velük irogat.
Hazaér,és nem a 2 gyerekével foglalkozik,hanem a netet bujja.
Tegnap beszélgettünk,és azt mondta 1 hetet kér,és fokozatosan leszokik a csajozásról./ez nála betegség/
Mit tegyek???Volt van valaki hasonkó cipőben?
Segitsetek,tudom én döntök,csak a véleményeket váron.
Anyosoméknál lakunk,azóta a hatása alatt áll,nem én vagyok az első,hanem az anyja.
sokat veszekszünk.Amég albiba laktunk nem volt semmi gondunk.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fogja abbahagyni. Maximum csinál egy másik msn-címet és azon fogja folytatni. Az egy hét valószínűleg ahhoz kell, hogy mind a 450 nőt értesítse az e-mail cím változásról. :( Én a helyedben ultimátumot adnék neki vagy pedig megmondanám, hogy ha neked lehet, akkor nekem is. Ez egyébként nem betegség, csupán a házastárs teljes semmibe vétele. Nem tisztel mint embert és nincs tekintettel arra, hogy ez neked rosszul esik. Ergó nem szeret. Én nem szenvednék vele, ha nem tud leállni a csajozásról. Azért várd ki az egy hetet, hátha. De leginkább a mindennapos órákig tartó netezésről kellene leszoktatnod. Mert szerintem az a legnagyobb baj, hogy nem foglalkozik a családjával.
DE, mielőtt bármiről döntesz, azt gondold át, hogy van e hova menned, ha elválsz és fel tudod e egyedül nevelni a gyerekeket. Mert ha nem, akkor nem igazán vagy döntési helyzetben és bármit csinál is a párod, el kell viselned. Sajnos.
nem anyos miatt csajozik,ez nála olyan mint a cigi,szenvedély.
Mondtam neki vagy mi vagy a net.nem az a gondom hogy netezik,hanem hogy csajozik.
nem tudom mit tegyek,anyunékhoz mehetnék,én szeretem őt.
és ő is szeret,de nem bir leállni.
És ez nekem fáj,hogy tőlünk nem kérdezi meg mi volt ma,de egy vadidegentől igen:-((((((((((((((((
Tanácstalan vagyok.
szerintetek nem szeret????
Azt tudom nem csal meg,de ez a netezés csajokkal nagyon nagyon fáj:-((((((((((
Kicsit brutális lehet, de vágd el a netkábelt:)
Ha erre nagyon kiborul netán óriási cirkuszt csinál akkor viszlát,mert nem érdemel meg Téged, Titeket!
nem tudom ki irta,de most találtam új skaype cimet,azokat irja meg a fent lévő csajoknak:-((((((((((((
LÁnyíok.
A vállási papirt ha kikérem,vagy nem tudom hogy működik kell fizetni érte.?
Csak ha lát egy vállási papirt lehet beijed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!