Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak vagy ne? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy ne? Mit tegyek? Férjen csajozik a neten!

Figyelt kérdés

Férjem a neten csakozik.

Most deritettem ki van egy msn cime ahol 450 nő van,és velük irogat.

Hazaér,és nem a 2 gyerekével foglalkozik,hanem a netet bujja.

Tegnap beszélgettünk,és azt mondta 1 hetet kér,és fokozatosan leszokik a csajozásról./ez nála betegség/

Mit tegyek???Volt van valaki hasonkó cipőben?

Segitsetek,tudom én döntök,csak a véleményeket váron.

Anyosoméknál lakunk,azóta a hatása alatt áll,nem én vagyok az első,hanem az anyja.

sokat veszekszünk.Amég albiba laktunk nem volt semmi gondunk.

2009. okt. 5. 09:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sem az anyósod miatt csinálja, nem kell ráfogni. Ez a férjed szenvedélye...450 nő az komoly. Adj neki egy esélyt, de ha nem hagyja abba most, akkor sosem fogja...
2009. okt. 5. 11:31
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
szia mivel a gyerekek veled vannak kérhetsz térítés mentesítést a bíróságtól.így ingyen elválhatsz.Válási papírt csak akkor kapsz ha beadtad a válást azután küldik ki a tárgyalási időpontot.Sajnos én is ilyen helyzetbe voltam igaz azért nem 450 nőt hülyített.de voltak neki is egy pár.én is tűrtem egy ideig hátha megváltozik de semmi.így elhagytam a kisfiammal már 2 hónapja de még csak nem is kereset minket,a válásunk most lesz.Legyél erős és dönts helyesen.ahogy te jónak látod.De az ilyenek nem fognak megváltozni,ő téged nem szeret mert ha szeretne nem csalna meg ilyen képen....
2009. okt. 5. 11:34
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjed beteg, nem tudom, belátta-e már, hogy orvosra lenne szüksége, mert ez szenvedélybetegség, és súlyos következményei lehetnek. Egészséges ember még ha meg is csalja a párját, azért legfeljebb 2-3, de nem 450 emberrel kavar :-D Mi lenne, ha előbb megpróbálnád rávezetni, hogy forduljon orvoshoz a szenvedélybetegségével? Hiába válsz el, ha ez súlyossá válik, akkor a szenvedélyére fog minden pénzt költeni, és lesheted, hogy besegít a gyereknevelésbe.
2009. okt. 5. 11:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog beijedni a válási papíroktól. Egyébként szerintem ilyen nincs is, kérelmet kell írni a bírósághoz, ami a házasság felbontására irányul. DE! Boldog lennél attól, hogy erőszakkal, furfanggal, zsarolással magad mellett tartod? Pokol lenne az életetek. Ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem pár éve. Ugyanezt csinálta a férjem, csak kb. 10-15 nővel akik személye folyamatosan változott. Kidobtam, kezdődött a balhé, beszéljük meg, sírás-rívás, nem fogja csinálni, könyörgés, visszaköltözés, majd a hullámok elcsitulnak, klassz minden. Egy idő után (kb. két év)feldobta, hogy olyan jó lenne még egy gyerek..Aztán pár hónappal később már nagy hassal rájöttem, hogy ugyanazt csinálja, mint régen. Qrva szar volt rájönni, hogy én vagyok a világ (egyik)legnagyobb idiótája.
2009. okt. 5. 11:44
 15/28 A kérdező kommentje:

tanácstalan vagyok tényleg.Az tuti nem találkozik senkivel csak igy neten.Azt mondja nem csinál semmi rosszat,ez neki a szórakozás.Okés sokat dolgozik.de nem ezzel szórakozza ki magát:-((

Nem iszik,nem dohányzik,jó ember és szeretem.

SZERINTETEK megváltozhat?????????????

vagy ne is reménykedjek??

Milyen doki tudna neki segiteni??????????

2009. okt. 5. 13:54
 16/28 A kérdező kommentje:

10:22 most hiába irok ezeknek a csajoknak,akkor talál másikat.

Ma beszéltünk telcsin,és azt mondta mától nem irogat senkivel,HIGGYEK NEKI??????????

2009. okt. 5. 13:56
 17/28 anonim ***** válasza:
49%
A második voltam, én írtam, hogy valószínűleg új címet ad meg nekik a párod. Hát igen. Hihetsz neki, nem fog írogatni többet nekik mert a skype-on beszélgetni lehet. Tehát valószínűleg élőszóban fog flörtölgetni velük a gyerekek füle hallatára. Menekülj!
2009. okt. 5. 14:19
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

Ne!

Ne higgy neki, csak ígérget, úgyis újrakezdi!

Az ilyenek soha nem változnak meg!

Szánalmas, nem érdemel családot!

Válj el a francba, szenvedjen a hiányotoktól!

2009. okt. 5. 14:23
 19/28 anonim ***** válasza:
Pszichológus vagy pszichiáter tudna ezen segíteni, attól függően, mennyire súlyos a dolog. Ha magától nem tud változni. Nekem öcsém van hasonló szenvedélybetegségben, és bízom benne, hogy magától rájön és változtat, vele még lehet beszélgetni időnként, úgyhogy én őt még megpróbálom visszaterelni, rám sajnos nem nagyon hallgatna, ha orvost javasolnék. Ha a férjed már átlépte a megbeszéléssel visszaterelés határát, akkor próbáld pszichológushoz vinni.
2009. okt. 5. 14:33
 20/28 anonim ***** válasza:
64%
Még nem talizik velük,de hidd el majd fog is!A saját esetem a példa én voltam aki belemenekült a chat világába,bár nem interneten,,,először csak írogattam,,szórakoztam,feledve a gondokat,,majd taliztam és most váltam el,mert megismertem ott valakit akitől azt kapom amire szükségem van.Lépj közbe valahogy ha nem akarod elvesziteni a párod,,az enyém nem figyelt rám,,,ez lett a vége.
2009. okt. 5. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!