Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek váljak? Anyós miatt megéri?
Szép tanácsok, hogy a gyerek kedvéért ne váljatok... Mondhatom... Mintha az a gyereknek jó lenne...
A mindennapi veszekedés többet árt a gyereknek.
Engem nem érdekelne, hogy a férjemnek mi a véleménye. Ez az én életem is, ha ő nem olvas be, akkor beolvasok én. Tudom, hogy én leszek a fekete bárány, de legalább nem kell szenvednem minden nap, meg veszekedni.
Mondd el anyósnak, hogy mi nem tetszik neked, emberi hangon. Ha nem változik semmi, egyszerűen kapd a hónod alá a gyereket, ha megy hozzád anyós és menj el otthonról. Ha 2-3-szor megteszed, ne aggódj, nem fog menni. Neked meg nem fog hiányozni.
Te meg ne menjél egyáltalán. A férjed elviszi a gyereket, ha akarja, biztosan élve haza is hozza.
Azzal meg akkor ne foglalkozz, mit mond anyós. Persze hogy csak egy unokája van, ha az egyiket nem láthatja! No és akkor mi van??? Ki nem sz..ja le a véleményét???
Ne a pároddal veszekedj, mert ő biztosan nem fog cselekedni. Ha akarsz, te cselekedj, de ne elváljál, akkor előbb anyóssal vesszél össze inkább, hátha az is elég :-)
Valóban ne piszkáld a párod anyját, azért jogosan haragszik. Elmondod a magadét, egyszer. Ha nem változik semmi, akor egyszerűen nem találkozol vele. Felesleges konfliktusforrás. Nem mész hozzájuk többet, ha meg ő jön, elmész otthonról. Ne tekintsd kötelezőnek a családi együttléteket se. A férjednek mondd meg, hogy te kérted őt többször is, ha nem segít, akkor neked jogod van nem menni.
Én 7 évig bírtam hasonló helyzetben, de nálunk az anyósom nem kényeztetni, hanem nevelni akarta helyettem a gyermekünket, és irányítani a férjemet és engem. Miután a napokban elköltöztem, és már a válást intézem, a férjem rádöbbent, hogy hibázott azzal, hogy mindent az anyjára hagyott, és könyörög, hogy menjünk vissza, megpróbál változtatni a helyzeten. De ezzel sajnos már elkésett, helyrehozhatatlanul tönkrement a kapcsolatunk az anyja miatt.
Ha szereted a férjed, időben cselekedj, ne hagyd, hogy az anyja miatt elmérgesedjen a helyzet köztetek.
Ha a szavaknak nincs eredménye, hagyd őt egyedül 2-3 napra, hadd gondolkodja át, ki a fontosabb neki: az anyja, vagy a felesége és a gyermeke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!