Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek váljak? Anyós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek váljak? Anyós miatt megéri?

Figyelt kérdés
Már 4 éve lassan hogy csak nyelek neki a férjem miatt mert őt nagyon szeretem.De már most nem birom. .Megfordult a fejembe hogy elválok peddig imádom a férjem.A kisfiamat aki 7 hónapos ki akarja sajátitani éa nyalja falja hiába szóltam rá.Nem birom már a pofáját nézni.A férjem nem szól soha semmit neki csak nekem hogy ne piszkáljam az anyát.Mit tegyek hogy együtt maradjunk és az anyós kiszáljon a kapcsolatunkból?
2009. jún. 30. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is 4 éve megy a huza vona,azt jötte a fiam na az volt maga a káosz:(Ott aztán még rosszabb lett minden mind eddig volt.Anyós megmutatta mi az,hogy gonoszság,egoizmus,és utálat.Végén nem láthatta a gyereket,és 6 hónapig fel akart jelenteni,úton utfélen ismerősöknek kibeszélt,és totálisan kikészített:(A végén már mindenkibe csak a rosszat láttam.Máma volt pont az,hogy férjemnek mondta telbe,hogy ki a mi fiúnk,meg ő nem ismeri,meg csak egy unokája van a férjem huga gyereke.Na mondom ez szép,hogy is imádja a fiamat.Nálam is van az,hogy válás,mehetnék,és mindig maradok,csak a gyerekért,csak a családomért.Mert imádom férjem.De mondtam neki máma is állj sarkadra már.Pedig én szívesen beolvastam volna anyósnak,de nem hadja.Idővel kialakul minden,de nagyon ritka kapcsolat tartást kell ki alakítani anyóssal való kapcsolatot.Tessék férjeddel beszélni,pasik formálhatók egy kis női praktikákkal!Ne hogy válljatok!!Annak csak örül anyós,inkább meg kell Őt őriteni:))
2009. jún. 30. 21:09
 12/20 anonim ***** válasza:
OMG!!! Nehogy eszedbe jusson ilyesmi!! A kisfiadnak szuksége van mindkét szulore, nem is gondolnád, hogy mennyire!! Koltozzetek el messze az anyósodtól és a rokonoktól, csak te, a férjed és a kisfiad :) Így sokkal jobb lesz, mégha mondjuk egy másik városban nem is ismersz majd senkit...
2009. jún. 30. 23:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Szép tanácsok, hogy a gyerek kedvéért ne váljatok... Mondhatom... Mintha az a gyereknek jó lenne...

A mindennapi veszekedés többet árt a gyereknek.

Engem nem érdekelne, hogy a férjemnek mi a véleménye. Ez az én életem is, ha ő nem olvas be, akkor beolvasok én. Tudom, hogy én leszek a fekete bárány, de legalább nem kell szenvednem minden nap, meg veszekedni.

Mondd el anyósnak, hogy mi nem tetszik neked, emberi hangon. Ha nem változik semmi, egyszerűen kapd a hónod alá a gyereket, ha megy hozzád anyós és menj el otthonról. Ha 2-3-szor megteszed, ne aggódj, nem fog menni. Neked meg nem fog hiányozni.

Te meg ne menjél egyáltalán. A férjed elviszi a gyereket, ha akarja, biztosan élve haza is hozza.

Azzal meg akkor ne foglalkozz, mit mond anyós. Persze hogy csak egy unokája van, ha az egyiket nem láthatja! No és akkor mi van??? Ki nem sz..ja le a véleményét???

Ne a pároddal veszekedj, mert ő biztosan nem fog cselekedni. Ha akarsz, te cselekedj, de ne elváljál, akkor előbb anyóssal vesszél össze inkább, hátha az is elég :-)

Valóban ne piszkáld a párod anyját, azért jogosan haragszik. Elmondod a magadét, egyszer. Ha nem változik semmi, akor egyszerűen nem találkozol vele. Felesleges konfliktusforrás. Nem mész hozzájuk többet, ha meg ő jön, elmész otthonról. Ne tekintsd kötelezőnek a családi együttléteket se. A férjednek mondd meg, hogy te kérted őt többször is, ha nem segít, akkor neked jogod van nem menni.

2009. júl. 1. 09:00
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Tényleg nem értem miért a férjtől várják a nők, hogy megoldja az ő problémájukat. Nyilván első lépésben megkérem, hogy próbáljon beszélni az anyjáva, de ha erre nem képes nem várok a végtelenségig. Akkor először elmondom az anyósnak normálisan, hogy mi is a bajom, másodszor én felemelem a hangom és ha még mindig nem érti megszakítom vele a kapcsolatot. Ez nem jelenti azt, hogy a fiát és az unokáját nem láthatja. Azért mert én nem jövök ki vele még lehet nagyon jó anya és nagymama. Mikor tanulnak már meg a nők végre a sarkukra állni, és megoldani a problémájukat? Nem értem, hogy ha valaki ahhoz elég bátor, hogy elhagyja a gyereke apját, akit ráadásul ő is szeret, és anyóson kívül nincs más probléma, akkor ahhoz miért nincs mersze, hogy anyósnak beolvasson. Vagy ezek csak szavak és érzelmi zsarolás, hogy elhagyom a férjem?
2009. júl. 1. 09:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Itt nem is az a kérdés, hogy megéri e. Mert mint írtad, már próbáltál erről beszélni a férjeddel, de nem változott semmi. Ilyen esetben vagy megszoksz, vagy megszöksz. Azt nem javasolnám, hogy zsarold a férjedet, hogy vagy ő vagy én, mert ezzel is csak anyósnak adnál újabb adut a kezébe. Meg kell neki mondani, hogy ez téged mennyire zavar és ha nem változik a helyzet, akkor elváltok (persze ezt csak akkor teheted meg, ha van hová menned a picúrral és el tudod magatokat tartani). De bármit is mondasz, feltétlenül álld a szavad, különben hiteltelenné válsz egy életre a férjed szemében és tudni fogja, hogy akármit csinál, úgyis lenyeled.
2009. júl. 1. 10:31
 16/20 anonim válasza:

Én 7 évig bírtam hasonló helyzetben, de nálunk az anyósom nem kényeztetni, hanem nevelni akarta helyettem a gyermekünket, és irányítani a férjemet és engem. Miután a napokban elköltöztem, és már a válást intézem, a férjem rádöbbent, hogy hibázott azzal, hogy mindent az anyjára hagyott, és könyörög, hogy menjünk vissza, megpróbál változtatni a helyzeten. De ezzel sajnos már elkésett, helyrehozhatatlanul tönkrement a kapcsolatunk az anyja miatt.

Ha szereted a férjed, időben cselekedj, ne hagyd, hogy az anyja miatt elmérgesedjen a helyzet köztetek.

Ha a szavaknak nincs eredménye, hagyd őt egyedül 2-3 napra, hadd gondolkodja át, ki a fontosabb neki: az anyja, vagy a felesége és a gyermeke!

2009. júl. 1. 14:17
 17/20 A kérdező kommentje:
09.21-nek üzi hogy nem csak duma sokan meg is teszik mert nem birják hiába osztom ki legközelebb úgyan az megy.A férjem nem piszkálom de néha nehéz megálni hogy ne mondjam neki meg ha nem adom ki magamból akkor szét robanok.De most 2 napja össze balhéztam vele meg a sogi növel is mert megint kavartak.De legalább most harakszanak és nyugtom van.De az a gáz hogy én az én anyámnak minddig szólok ő nem tud ez idegesit.
2009. júl. 3. 19:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget NEM válok el felveszem a harcot.És majd meglátjuk mi lesz.
2009. júl. 3. 19:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Számomra az a legfurcsább hogy a párod nem áll ki melleted,és inkább az anyját védi.Én lehet hogy megprobálnám neki elmondani hogy ez így nagyon nemjó ez a helyzet,főleg neked,próbáljátok meg anyós nélkül,havonta kétszer találkozni vele.Mert szerintem ez előbb utóbb nagyon tönkre fog menni a kapcsolatotok,meg ugye a picinek se tesz jót mert ő is érzékeli ha a szülők idegesek.Sok szerencsét kívánok neked.
2009. júl. 6. 15:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Bogi: én is ugyanigy vagyok, mi 3 éve vagyunk együtt, van egy 1 éves fiunk és most vagyok 11 hetes terhes a másodikkal. Én kb egy másfél évig nyeltem, két hét mosolyszünet, utána megy tovább. Utána volt hogy megmondtam neki, illetve megirtam, utána kétszer fél év mosolyszünet, majd folytatódott tovább. A férjem is haragszik, mert mindig balhéznak, de ő elmondása szerint már belefáradt, mert ebben nőtt fel, hogy mindig bántják. Most hogy harmadszor csinálja anyosom a cirkuszt gondolkodom a váláson és abortuszon, mert nem állapot hogy éjszakákat nem alszok és sirok, így ne nőjön fel a gyerekem. Beszélni nem lehet anyosommal, mert nem érti meg, mindig hazudik és magát sajnáltatja, mindenki rossz csak ő a szent, az egész család haragban van vele, már az én rokonaimat is magára haragította. Hiába szeretem a férjemet, nem bírok így élni, hogy ő sem áll ki mellettem, bejár minden nap az anyjához, elviszi a gyereket, eddig rendben lenne, de hogy már telebeszélni a fejét, meg engem kér számon a legutobbi veszekedés okáért az már sok. Talán ő sem szeret eléggé, hogy rendet tegyen. Ezért válnék már, hogy nyugtom legyen! Csak most öljek meg egy babát és váljak el attól akit szeretek? Elköltözni nem akar a férjem mert nincs máshol munka (csak keresni kéne...), meg meg ő nem tagadja az anyját. ILyenkor mi van? :((((
2010. máj. 20. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!