Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki anyós miatt vált el, megbánta? Meddig tűrtétek a
hülyeségeit és férjetek/feleségetek pipogyaságát?
Hogyan alakult utána a láthatás?
Utolsónak
Minden mondatod megjegyzendő. Sőt! Óriás hirdetőtáblákon kellene megjelennie.
2010. nov. 25. 10:58
Én úgy gondolom, hogy egy anyós igen is tönkre tudja tenni a házasságot, ha a férfi neki ugrál. Azon nincs mit szépíteni. Meg kéne találni az arany középutat és helyesen cselekedni. Az én anyósom is idegesítő, de a férjem átlátja a dolgokat. Egyikünk oldalára sem áll, nem is érdekli a mi vitánk így mindig anyóspajtással oldjuk meg. Nem anyuci pici fia. Ha az lenne, azt én sem bírnám, de szerintem az már az esküvő előtt is kiderült volna.
2010. nov. 25. 11:13
Akik a 9:26-ost szidták, azoknak mondom, hogy roma vagyok ( kövezzetek is meg egyből, pancserek ), én leketár cigány, a párom beás, ez a kettő ősi ellensége egymásnak, tiltot alapból a házasság is a kettejük között, csak úgy tartható fent, ha egyik fél se tartja a kapcsolatot a szüleivel.Nálunk ez azért történt mellesleg, rosszindulatú némberek, mert az anyós kitagadta a fiát miattam, az én szüleim szintén nem fogadják el a párom, és lehetőséget se adnak rá, mert nem mehetek haza, amíg vele vagyok.Na, senkiházi parasztok,ilyenkor mi van?
Tehetetlen hülye népség, önsanyargató balekok!
2010. nov. 25. 12:08
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
Még nem tervezem a válást, de már megfordult a fejemben. Miért kéne nekem eltűrni olyanokat, amiket anyós csinált? (már 2,5 hónapja nem láttuk egymást, akkor telt be végleg a pohár). Vagy az normális dolog, hogy a kapcsolatunk elején már miatta hagyott el a párom majdnem?? Hazudott vmit Anyuról, alig tudtam meggyőzni, hogy Anyu olyat sosem mondott! Azóta nem egyszer hazudtolt meg engem is, volt olyan is, hogy levegőnek nézett (nem is köszönt!) amikor átmentünk. Még én éreztem magam szarul... És hogy mi a hibám? Az, hogy ki merem nyitni a szám és ezt a párom mondta. Egyébként az előző kapcsolatát is az anyja tette tönkre (mert a lány ott is kimondta a véleményét), ott a lány az utsó 2 évben már nem is ment át hozzájuk. Szóval nem tudom, meddig bírom, mert őszinte leszek, a párom nem egy karakán ember, illetve ha az anyjáról van szó, nem.
És mielőtt még vita tárgyát képezné: nem pontoztam le senkit!!!
Szia!
Ne menj anyós közelébe,és akkor neked is jobb lesz.Én 6 évig voltam ablak szindromás a szemébe,és mikor lementünk hozzám sem szól,és átlátszós voltam számára.Ezt nem szabad erőltetni,hadd játssza a durcás szerepét anyósod,ne foglakoz vele.Nem kell menni a társaságába,és észre fogja venni magát,hogy lesz@rod.Egy idő után feladja,és neki lesz égő!!
2010. nov. 25. 14:42
16/24 anonim válasza:
Sziasztok,
na és ahhoz mit szóltok ha az anyós nagyon kedves, túl kedves , elvileg szeret is, de mégis nagyon cselesen kihasznál (anyagilag nagyon durván minket, pedig nekünk is hitelünk van..) ,arra hivatkozva hogy nem tud kihez fordulni? Szerintem nincs annál kiábrándítóbb mint ha egy anya élősködik a fián, megnyomorítja a bajaival, mert felnött,középkorú nő létére (akinek mellesleg 2 diplomája van) , mindig hagyta hadd döntsön mindenben a férje,és idős korukra, minden problámával a páromat és engem fáraszt...
2010. nov. 25. 20:54
Nálunk sem fenékig tejfel az élet. Párom szülei soha nem szerettek dolgozni, nem is vitték túlzásba. Középkorúak, de jelenleg se dolgozik egyik se így mindig a férjemet pumpolja az anyós, aki amúgy tényleg nagyon kedves velünk hisz mindig kap pénzt. De most jön a baba, csomó kiadásunk van ettől függetlenül is mindenre pénzt kér a páromtól. Volt olyan idő, hogy nekünk kellett nélkülözni miatta. Biztos velem van a baj, de kezdem nagyon nem bírni főleg, hogy a gyerek elöl is elvenné a pénzt. De azt lesheti.
2010. nov. 25. 21:25
Nekem vőlegényem van, és az ő anyja a szemembe mondta, hogy mindenért engem okol. Párom mentős, és az anyósjelölt a szemembe mondta, hogyha meghal a kezei között valaki, az is az én hibám lesz, mert annyira leköti ez a kapcsolat és túlságosan szerelmes belém. Igazából a lényeg az volt, hogy bármilyen hibát elkövet a kicsi fia, arról csakis én tehetek, és nem kéne ennyire szerelmesnek lennie. Kedves, nem? Ja, és előtte 2 évig a szemembe mosolygott, kedveskedett, és úgy tett, mint aki szeret. Ezen a napon kiderült minden az eltelt 2 évről... Szóval az anyós rettenetesen meg tudja keseríteni az életet. Viszont én nem megyek a közelébe, így egészen elviselhető a dolog. Ezt tudom neked is tanácsolni.
2010. nov. 25. 22:09
Igazatok van, vannak olyan anyósok akikkel nem lehet egyszerűen együtt élni. Ez eddig teljesen rendben van. Az igazi gond nem itt kezdődik, henem ott, hogy nem kell, hogy mindenkinek megfeleljünk. Ha nem jövök ki vele, hát nem, de a páromat nem kényszeríthetem, hogy vesse meg az édesanyját. Ne látogathassa csak akkor ha én megengedem neki. Ilyen esetben én mivel vagyok különb mint ő???? Az anyja és az én harcomba nem vonhatom bele őt is. Ez a kettőnk ügye. A páromnak mint ahogy valaki előttem írta, tőlem függetlenül kutya kötelessége tisztelnie az anyját. Hacsak valóban nem tett valami eget rengető dolgot. El kell fogadnunk tisztelt nőtársaim, hogy őt is szereti és engem is. A két szeretet nem egyforma, nem ugyanaz, de szeretet. Ha engem is szeret én is szeretm őt, akkor nem hiszem, hogy lenne az az anyós aki szét tudna választani minket. Saját maga alatt vágja a fát.
2010. nov. 26. 07:42
Sajnos az én férjemet is anyósom irányította.Én nagyon sokat szenvedtem,mert mindig szembeszálltam anyóssal,de a férjem neki adott igazat.7 év után sikerült elérnie,hogy elváljunk,és a gyerekemet is sikerült úgy ellenem fordítania,hogy inkább velük akart éli.Az ilyen emberek a legundorítóbbak a világon.
2010. nov. 27. 17:47
Kapcsolódó kérdések: