Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós-após miatt tönkre mehet egy házasság?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:30
2/18 anonim válasza:
Sajnos igen. Bár mi jól megvagyunk, ha néha veszekszünk, az MINDIG az ő szülei miatt van (alkoholisták...). Remélem sikerül túljutnunk ezen, mert hamarosan babánk lesz, és akkor már nem szeretném ezen idegesíteni magam...
3/18 anonim válasza:
Sajnos megtörténhet... ezért kell legalább külön költözni lehetőség szerint.
Bár ami példát én ismerek, ott másik városban laknak, mégis ekkora hatással vannak a házasokra.. :(
4/18 anonim válasza:
Itt vagyok élő példának,70%ban miattuk.
7 évig bírtam.
5/18 A kérdező kommentje:
"Apukát" istenként tisztelő fiu,aki pedig a kákán is csomót keres tipus.Mi lehet a kompromisszum?
2011. ápr. 12. 16:56
6/18 A kérdező kommentje:
Előző!Nálatok mi volt a probléma?
2011. ápr. 12. 16:59
7/18 anonim válasza:
Szerintem ha valaki elore tudja, hogy ilyenek a szulok es a parjukban is jellemhiba van (amit te is kiemeltel kerdezo), akkor nem szabad belemenni ebbe a hazassagba, mast erdemes keresni.
8/18 anonim válasza:
16:55-ös vagyok...
egyszerűen zsigerből utáltak, és a családomat is
(csak a tisztánlátás végett, ha filmben néznél minket, a jók mi voltunk:-) )
9/18 anonim válasza:
én meg érzem a vesztemet!!Akármi is torténhet,akármit is csinálhat a drága anyosom,akkoris a párom anyja.Mégha be is vallja sokszor,hogy az anyja egy pletykás,rosszindulatu,kétszinu,unatkozo és furkálodo no,akkoris az anyja marad.és sajnos ez van...De nem értem,hogy miért torvényszeru,hogy ilyen sárkánynak kell lennie majdnem az osszes anyosnak?!?!?!
10/18 anonim válasza:
Nagybàtyàm vàlóperes ügyvèd, ő mondta nekem, hogy 40%-a a vàlàsoknak az anyós/após problèma miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!