Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós-após miatt tönkre mehet egy házasság?
Ha a fiu (vagy a lany !) nem tud leszakadni az anyjarol, akkor siman.
Az en anyosom szerelmes a sajat fiaba. Komolyan, pszichologus mondta.
A fia meg meg akar neki felelni mindenaron, mert ugy fugg tole,mint tolem a 10 eves fiam.
Es mindenbe belekotottek.
Nem fogadta el a mama, hogy mi egy csalad vagyunk. Ha a gyereknek szulinapja volt, vagy nevnap, nekunk kellett odavinnunk ot, mert o nem jott a mi KOZOS hazunkba.
Mar elvaltunk.
Most eppen az aktualis baratnot nem kepes elfogadni a mamai. Mindig azt, aki KOTODIK a fiahoz. Az egyejszakas kapcsolatok okek, de ha KOTODES VAN akkor kesz a mami. Es addig kever, addig vat pofakat a fianak, amig az beadja a derekat es uj no utan nez...
Igen. Az én anyósom is rajta van az ügyön, bár nem direkte, de sajnos akkor is. Hiába tudom, hogy beteg és legyek türelmes, egyre jobban idegesít.
A férjem viszont patthelyzetben van, részben megértem, hogy meg szeretne felelni nekik (is), ezért nem tud kiállni mellettem egyértelműen. Neki úgy, nekem így nehéz...
Nálam meg kb. 5perce telt be a pohár.Most kulon szobába koltoztem,ugyanis a párom ma jott haza Dubaibol,ott volt 6napot uzleti uton,o iskolázta az arabokat.Na mind1,ez lényegtelen...
Már 2honapja meg voltunk beszélve,hogy megyunk a Babavásárra,BNV-re holnap.Le is beszéltem unokatseomékkal,hogy menjunk 1nagyobb autoval,ahova 6an is beférunk,meg plusz a babakocsi,amit venni akarnak.
Erre ma hazajott a párom,lementunk anyosékhoz,ok kitalálták,hogy a drága páromnak jo lenne ha segítene nekik a szolosukben permetezni.Nem mintha ok nem ulnének otthon egész héten,és nem érnének rá,nem dolgozik 1ik sem...Ráadásul holnap esni fog,akkor meg ugye permetezni nem a legmegfelelobb.
Most akkor ott tartunk,hogy kulon autoval megyunk,hogy mi hamarabb hazajohessunk Pestrol,a párom meg mehessen segíteni anyoséknak.
MEg ráadásul még azt is halgatom,hogy neki milyen szar,hogyha hazajon 7végén nincs szabadideje.Erre kérdezem én,hogy ha gyereke lesz,akkoris ez fog menni?!?!
Vmit betervezunk,anyosék meg 1szoval elintézik,amit én tervezgettem már 2honapja???
...és még a számbol is pics@t csinálok unokatesomék elott.Meg alkalmazkodjak is mindenkihez.én most léptem be a 9dik honapba a terhességemnek,és még igy is melozom non-stop éjjelig egész héten az éttermunkben 4-tol éjfélig.Bokrot- meg fuvetnyirok,takaritok itthon meg hagyj ne soroljam tovább.(ezt nem azért írtam ide végképp,hogy bárki is sajnáljon,ez a minimum).
Meg is mondtam a véleményem elobb neki,betelt a pohár.
és mindez anyosék végett.........Tulzásba estem szerintetek??
Nem olvastam az eddigi kommenteket, de ha nem szereti egymást a pár igazán, akkor simán tönkre mehet. Mi csak azért maradtunk együtt már 7 éve, amit egymás iránt érzünk. Nem kényszerből, "itt az ideje", ... dolgok miatt vállaltunk családot, hanem mert első pillanattól olyan tartott össze minket mint a szerelem/szeretet(kop-kop-kop - csak a nagy babonásságom miatt! :/ :D ). Épp ésszel nem mindig tudnám megmagyarázni a dolgokat.
Szóval a válasz részemről igen!
23:34-nek: szerintem nem estél túlzásba, sőt! Egyébként is tekintetbe vehetnék a te korábbról származó tervedet, de így meg, hogy lassan mindenórás terhes vagy, pláne. Ráadásul nem is szórakozni mennétek, hanem a babának vásárolni - ami szerintem is sokkal praktikusabb még szülés előtt, mint utána, kapkodva, esetleg nélküled....
És a necces kérdés: a férjed mit gondol minderről? Mert ugye ha ő is inkább a szüleihez húz...... :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!