Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a házasság ha úgyis válás lesz a végén?
:-D
minek kell enned, ha úgyis éhes leszel???
azért házasodunk, mert úgy képzeljük, hogy vele fogjuk leélni az életünket jóban-rosszban,betegségben-egészségben, gazdagságban-szegénységben :)
válás akkor lesz,ha nem fogadjuk el a másikat.
és valóban nem végződik minden házasság válással. én pl, nem szeretnék elválni a férjemtől, és ő sem tőlem
Neked semmi esetre sem kell házasság, ha így állsz hozzá, pláne addig nem, amíg a fejed lágya nem nőtt be (mert úgy látom még ez van).
Ha megtalálod életed szerelmét, aki 110%-ban megfelel az évek folyamán kialakult elvárásaidnak, remekül kijösztök, egyezik a jövőről alkotott elképzelésetek, akkor érdemes összeházasodni. Ha csak útban van a gyerek, akkor nem érdemes..
S hidd el, sokkal jobb valakinek a felesége/férje lenni, mint csak 1 aktuális barátnő/barát-nak lenni a sok közül. Ez már valami véglegesnek a jelképe, hogy igen, megvan akit kerestem, én már nem válogatok tovább.
De majd rájössz.
Ha valakinek ilyen a hozzáállása akkor ne is házasodjon. És ahogy már elöttem írták, akkor ne is egyél, ne is igyál, ne ment el dolgozni mert úgyis elbocsátás/nyugdíj lesz a vége...
Hogy tehet fel valaki ilyen h.lye kérdést???
Amúgy meg tényleg nem végződik minden házasság válással, nagyon sok embert ismerek akik már 20-30-40 éve házasok és nagyon jól megvannak együtt.
Az én véleményem is az, hogy a házasság egy felesleges dolog. Mellesleg a házasság csak egy papír! Semmit nem jelent! Ha valaki csak a papír miatt házasodik meg annak örül, hogy valaki felesége/férje, akkor legyen. Nagyon sokan úgy házasodnak, hogy még ott a szemük előtt a lila köd, amitől nem látják a másik valódi énjét! Meg a másik az, hogy ha rosszul döntesz, akkor sokkal nehezebb elválni, mint amúgy. Mellesleg a nő váláskor vinni akarja a cuccod felét, mert az neki "jár". Egy nagy lófa*t jár! Bár erre is van megoldás: házassági szerződés.
Ha én egyszer megnősülök esetleg, akkor csakis házassági szerződéssel, pontról pontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!