Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak anyosek? Valast vagy boldogsagot!
5 eve ismertem meg a felesegemet, abbol 3 eve vagyunk hazasok. A hetvegen tortent az eset h jottek kocsival es a lanyukat haza koltoztettek szo nelkul, en munkaba voltam csak akkor ertesultem a dologrol amikor haza ertem munkabol. Soha nem volt veszekedes koztunk es a felesegemmel az anyosekkal sem, sem a csaladok kozott.
En most mit tehetnek. Hivtam telefonon h magyarazzak meg amit csinaltak, erre fel a valasz "ha probalsz meg hivni feljelentunk zaklatasert". Nagyon bolodg csaladi eletunk volt, 120 km a csaladoktol (munka miatt koltoztunk el) lakas van , auto stb hitel, adossag semmi. Tervezgettuk a gyereket is mert mar anyagilag megbirjuk a gyereke(ke)t.
Ilyen esetben mit tennetek ti?
en arra gondoltam h elmegyek a rendoregre es bejelentem h a felesegem eltunt otthonrol.
Baz és ilyenkor te vársz 2 hétig mert a főnököd nem akar elengedni???
Nem lehet hogy az ilyenek miatt kölotözött el?
Én szívesen meghallgatnám a feleség verzióját is.
Attól, hogy te boldog vagy, ő még nem biztos, hogy az, simán akarhat válni. Veszekedés nélkül is.
*az a "ribanc" biztos valami rosszat hallott rólad vagy félre értett valamit
Ja, biztos. Az senkiben sem merül fel, hogy a sztoriban valami nagyon nem stimmel?
a "ribanc" ironak uzenem h en voltam az elso neki,ugy h gondold at h miket irsz.
en is meghallgatnam a felesegem verziojat, h lassuk h mit mond. Irtam emialt varok valaszt rea, lassam h mi lesz.
Semmi nagy veszekedesunk nem volt eddig, az ismerosok irigykedtek h milyen boldog es megerto hazassagban elunk.
en sem tudom felfogni a tortenteket, ezert tettem fel a kerdest is h lassam h volt e mas ilyen helyzetben.
*az ismerosok irigykedtek h milyen boldog es megerto hazassagban elunk.
Kérdező, bármennyire is fáj az igazság, de te nem élsz boldog és megértő házasságban. A házasságod éppen romokban hever. Én is házasságban élek, pontosan tudom, hogy a házasságok nem 2 perc alatt mennek tönkre. Attól, hogy te személy szerint nem vetted észre, hogy időzített bombán ülsz, attól ez még nem lesz boldog házasság. A házasságban ugyanis nemcsak egy ember van, hanem kettő. Attól, hogy nincs veszekedés, még lehet baromi szar egy kapcsolat. Amit az ismerősök látnak, az meg csak a látszat, nem a valóság. A valóság az, hogy a feleséged nem volt boldog melletted és elhagyott. NEM az anyósod kényszerítette, ő csak segített neki pakolni. A költözés a feleséged döntése volt. Ha netán az anyósod fejéből pattant ki az ötlet, akkor is a feleséged döntött úgy, hogy szót fogad neki.
És még egy, idézem:
*Ilyesmi nem történik ok nélkül, pont a bántalmazó férfiak sablon szövege hogy a kapcsolatuk boldog, próbléma mentes persze csak amíg a nő azt teszi amit a férje mond.
Hát én is pont ilyesmire akartam célozni a 15,16-os hozzászólásomban.
De ha nincs is szó ilyesmiről, akkor mondhatod, hogy megtettél mindent a feleségedért és miatta dolgozol éjjel nappal. De ha neki nem erre van szüksége, hanem kevesebb pénzre és több együttlétre, akkor kb. kitörölheted...
A házasság akkor jó és akkor működik, ha azt adod a másiknak, amire szüksége van, nem azt, amiről azt gondolod, hogy szüksége van. A feleséged nem azt kapta, amire vágyott. Kb. ennyi.
tisztelt valaszadok!
mint mar irtam h boldog hazassagban elunk ami azt jelenti nalunk h mindent megbeszelunk, a munka meg van osztva fozni en fozok ritkan foz O, egy heten kap 3-4 szall rozsat.Az agyban a csucsig viszem tobbszor (ebben nem hazudik), sok idot is toltunk egyutt.
Az otthoni anyos velemenyere vagyok kivancsi h miert tette ezt?
Szombaton megyek haza, eddig nem volt lehgyek.etseges mert nincs autom s busszal megyek.
*ebben nem hazudik
Miért, másban igen?
Ha te még mindig azt hiszed, hogy ezt az anyós "tette", akkor vagy egy ötévest vettél feleségül, vagy nagyon pofára fogsz esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!