Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni a kedves, rendes fiúkat kereső lányokkal? Akik nem szenvedni akarnak egy kapcsolatban, hanem a boldogságot keresik? Akik a belső értékekre mennek?
Szerintem bárhol... :) Én nem járok discoba, nem igazán a stílusom, kocsmázok! :D:D Na jó, azt is csak igen ritkán, de ott egészen mások a fiatalok mint egy discoban (mármint törzsvendégekre gondoltam), és ez nem skatulyázás most kivételesen :)
Valakinek bejön a chat pl... baráti körömben többen is így jöttek össze a párjukkal, de ebben meg többnyire a távolság a buktató :S
De össze lehet jönni táborokban, kirándulásokon, barátok ismerősi körében mozgolódás alkalmával, stb stb. Kismillió ilyen dolog van, a lényeg hogy ne olyan helyen, ahol az ember amúgy is felvillanyozott állapotban mondhat szinte bármit.
Szia!
Szerintem bárhol csak egy sztríptizbárba nem!
De rájössz, ha megismered az igazit!
Ez tuti!
Üdv.: :D
Szerintem csak a szerencse kérdése. Ismerj meg minél több lányt és előbb utóbb összejön.
Igaz hogy az általánositás nem szép dolog, de mindenki ezt teszi valamilyen szinten, legfeljebb nem ismeri be. Viszont ha valaki rosszul áll hozzá az emberekhez az már el is ásta magát... (főleg a 2-vel előttem szólónak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!