Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jöhetnék rá, hogy a szüleim válni akarnak?
Apám mindíg mondja anyámnak, hogy mekkora hülye. Erre anyám mondja, hogy akkor elválok én azzal mehetek akivel maradok.
Az közrejácchat, hogy van még egy bátyám (15), és egyfolytában felidegesít?!
amm még soha nen mondták, hogy: kicsim, apával elválunk...
Ha válni akarnak, akkor közölni fogják. És valószínűleg amúgy is észrevennéd, mert megszűnnének a veszekedések..
A te korodban az enyémek fejében is megfordult, de azóta eltelt 15 év, és még együtt vannak..
Nyugi, szerintem ezt nem feltétlenül gondolják komolyan. Az én anyukám évek óta ezt mondogatja, és mégis mindig együtt vannak.
Valószínű, hogy ha apukád felidegesíti anyukádat valamivel, akkor azokat a dolgokat így reagálja le. Különben meg, ha tényleg el akarnának válni, akkor úgyis szólnának, neked, ahogy te is írtad, hogy "kicsim, elválunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!