Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretehet mindent egy idegen nő, csak azért mert gyereket szült a páromtól?
ma 15:09 hát nem tudom mikor tanaultál de nem vagyunk Amerikában itt minden ami a házzaság elött a a tulajdonod volt az is marad, mindegy hogy 40 évet vagy 2 hónapot töltötök együtt.
A kérdező párjának már az esküvő elött volt lakása tehát az ővé is marad.
A jogásznak van igaza.
Én ugyan nem vagyok jogász,de tapasztalatom:
A szomszéd bácsi meghalt,42 éve voltak házasok. A ház a bácsi legénykori szerzeménye,gyerekük nem volt. Egy rokon örökölte az egész házat,a feleségnek csak haszon élvezete lett rá,tulajdonjoga NEM.
Egy utcabeli fiatalember nem fizette a tartásdíjat két évig. Féll évet Tökölön vendégeskedett. Mivel ezután sem dolgozott,és nem is fizetett, újra mehetett,most már egy évre börtönbe.
A kérdező pedig ezt tudomásul vehetné. Sem neki,sem a gyerekének nincs köze a férje házához,majd a saját gyereke fogja örökölni. ERz így helyes. Örüljön a kérdező,hogy a férje hajlandó eltartani és nevelni a feleséger gyerekét!
Nagyon szánalmas a kérdező lelkivilága.
"Rátört a gyerek utáni vágy és közölte velem, h őket akarja,"
Ez duma! Ha Téged szeretne, akkor Tőled szeretne gyereket. Hiába szeretnék gyereket, attól még nem mindegy, hogy kitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!