Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen fekszem itthon, ő meg elment berúgni a barátaival. Egész nap fel sem hívott, nem is érdekelte, mi van velem. Szerintetek hazapakoljak?
Máskor még a wc-re sem tudok elmenni,állandóan hív,most hogy full részeg volt,nem mert hazatelefonálni,magyarul leszarta,mi van velem. Hazajött,megkérdeztem,miért nem hívott,azt mondta csak..
összevesztünk,összepakoltam...mondtam,hogy ha elmegyek,vissza nem jövök,ő meg azt mondta,nem fog könyörögni,bár nagy hülyeséget csinálok.
A szívem szerint maradnék,de az eszem azt súgja,menjek... Mit csináljak?
hagyjam itt neki a készet,az új lakásunkat,amiben annyi mindent én csináltam,tüdőm köptem ki,annyit dolgoztam,míg ő csak a poharat emelgette? És menjek haza anyámhoz,ahol szintén nem lenne nyugtom,mert az ő hülyeségeit kellene hallgatnom,hogy mit szól majd a falu...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
rá következő kérdés: olvasd végig,a vége felé van egy pont idevágó rész
HA gyakrabban hív ő, mint te, akkor nem a világ vége, ha 1 haverokkal lógós estén nem keresett
Ez komolyan válóok? :DDDDDD
Hát ezért nincs ma már jelentősége a házasságnak. Én sem hívok fel senkit, ha beteg, majd meggyógyul. Szükséged volt ápolásra? Nem, mert azt mondtad menjen el. Nehogy már elcsessze a szórakozását, hogy téged hívogasson. Én el sem várnám, minek. Úgysem leszek tőle jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!