Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Betegen fekszem itthon, ő meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen fekszem itthon, ő meg elment berúgni a barátaival. Egész nap fel sem hívott, nem is érdekelte, mi van velem. Szerintetek hazapakoljak?

Figyelt kérdés

Máskor még a wc-re sem tudok elmenni,állandóan hív,most hogy full részeg volt,nem mert hazatelefonálni,magyarul leszarta,mi van velem. Hazajött,megkérdeztem,miért nem hívott,azt mondta csak..

összevesztünk,összepakoltam...mondtam,hogy ha elmegyek,vissza nem jövök,ő meg azt mondta,nem fog könyörögni,bár nagy hülyeséget csinálok.

A szívem szerint maradnék,de az eszem azt súgja,menjek... Mit csináljak?

hagyjam itt neki a készet,az új lakásunkat,amiben annyi mindent én csináltam,tüdőm köptem ki,annyit dolgoztam,míg ő csak a poharat emelgette? És menjek haza anyámhoz,ahol szintén nem lenne nyugtom,mert az ő hülyeségeit kellene hallgatnom,hogy mit szól majd a falu...

2010. nov. 12. 10:54
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Nem veszekedtünk,mikor elment. Szeretlekkel búcsúzott. És ezek fiú bulik,soha nem viszi senki a párját.
2010. nov. 12. 11:41
 22/49 anonim ***** válasza:
90%

Akkor ne rinyáljál, bocs. Ha elment egy fiú bulira, berúgott, és közben nem hívogatott a fiú buliról, akkor ez nagy ritkán előfordulhat, ezzel nincs nagyobb baj.A többiek se haza telefonálgatnak a buliról. Ha túl sok házimunka hárul rád, azt beszéld meg vele, osszátok el máshogy. Ha betegen szeretnéd, hoyg melletted legyen, akkor azt mondd. Az összepakolásról nem kell több szót ejtenetek.

Végül is minek hívott volna. Beteg voltál, d e nem volt várható, hoyg pár óra alatt változás álljon be az állapotodban. És ha baj van, el tudtad volna érni. Nem kell folyton telefonálgatni. Mennyi a számlátok?

2010. nov. 12. 11:49
 23/49 A kérdező kommentje:
Ingyen beszélünk.
2010. nov. 12. 11:51
 24/49 anonim ***** válasza:
79%

Hány óránként kéne felhívnia szerinted?

Engem a férjem kb 15 naponként egyszer hív - ha valami baja van. Úgyis találkozunk otthon, nem a mobilra kell költeni.

2010. nov. 12. 11:51
 25/49 A kérdező kommentje:

Én csak akkor hívom,ha kérdezni akarok gyorsan valami fontosat,ellenben ő naponta többször is hív.

És elég gyakran csak telefonon beszélünk,mert váltjuk egymást.

2010. nov. 12. 11:53
 26/49 anonim ***** válasza:
71%

Sztem aludj rá egy kicsit. Szedd össze a gondolataidat, és üljetek le megbeszélni.

Az összes kommentedet átnézve nekem úgy tűnik, hogy több sérelmet cipelsz magaddal, amit már rég meg kellett volna beszéljetek, és most telt be a pohár. Ha apránként beszélitek meg mindenkinek jobb. Most te is úgy érzed semmi nem jó, és eleged van, a párod meg úgy fogja érezni, hogy hisztizel, mert eddig semmit nem tettél szóvá, most meg minden rossz.

A fiúbulik arra valók, hogy a pasik kitombolják magukat. Az én párom már rég nem jár, de régebben rendszeres volt,és én sem értettem sosem, mi értelme van, és miért nem hív fel. Hát azért mert bulizik. A barátaival. Veled van minden más alkalommal, a bulin nem te voltál a lényeg, ez sztem nem gáz. Lazíts kicsit, nem kell annyira komolyan venni a házimunkát és a konyhatündér szerepet. Egyszer-egyszer kibírja meleg étel nélkül az embered is, a kikapcsolódás pedig neked is jár. Ha ketten vagytok nagy disznóól nem lehet a lakásban, elvégre felnőttek vagytok. ki fogja bírni a szőnyeg, ha nem porszívózod fel hetente 3-szor. Kérj tőle segítséget, beszéld meg vele. És próbálj nem maximalista lenni, mert kiborítod vele magadat is.

Ha nem akarsz vele élni, akkor menj el, vagy küldd el őt. Ha azt várod, hogy utánad megy és csak azért mennél, akkor ne menj, mert az egyrészt szemétség, másrészt gyerekes, harmadrészt pedig lehet hogy megszívod, mert esze ágában sem lesz utánad menni, ha maradnál meg kibékülnétek.

2010. nov. 12. 11:56
 27/49 anonim ***** válasza:
85%
Örülj, hogy jól érezte magát. Nem történt semmi. Nem hívott pár óráig. Te meg csak akkor hívod máskor is, ha valami van. Ennyi erővel ő már rég pakolhatott volna. Valamiért csak elhagytad Hufnáger Pistit!
2010. nov. 12. 11:58
 28/49 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha meggyógyulsz, mindent szebb színben fogsz látni.Ez mellékhatás. De ne takaríts annyit!
2010. nov. 12. 12:00
 29/49 anonim ***** válasza:
56%
Nagyjából elolvastam, amiket írtál, következtetés: MEGÉRDEMLED!
2010. nov. 12. 12:00
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te egy kicsit mártírkodni akarsz. az hogy te már hónapok óta nem mentél sehova az a te bajod. ha akarnál gondolom te is elmehetnél bulizni, ha egy nap nem takarítassz és főzöl az még nem a világ vége.

az meg hogy te beteg voltál és elment bulizni és részegen nem hívott fel, hát nem tudom de nekem nem tűnik olyan hűű de nagy problémának. az hogy te otthagytál valakit miatta , az is a te döntésed volt. ha boldogtalan vagy vele akkor lépj.

2010. nov. 12. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!