Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen fekszem itthon, ő meg elment berúgni a barátaival. Egész nap fel sem hívott, nem is érdekelte, mi van velem. Szerintetek hazapakoljak?
Máskor még a wc-re sem tudok elmenni,állandóan hív,most hogy full részeg volt,nem mert hazatelefonálni,magyarul leszarta,mi van velem. Hazajött,megkérdeztem,miért nem hívott,azt mondta csak..
összevesztünk,összepakoltam...mondtam,hogy ha elmegyek,vissza nem jövök,ő meg azt mondta,nem fog könyörögni,bár nagy hülyeséget csinálok.
A szívem szerint maradnék,de az eszem azt súgja,menjek... Mit csináljak?
hagyjam itt neki a készet,az új lakásunkat,amiben annyi mindent én csináltam,tüdőm köptem ki,annyit dolgoztam,míg ő csak a poharat emelgette? És menjek haza anyámhoz,ahol szintén nem lenne nyugtom,mert az ő hülyeségeit kellene hallgatnom,hogy mit szól majd a falu...
"kész pecsa - meleg málé."
Ahogy öreganyósom mondaná. Ki ne tudna ehhez gyorsan hozzászokni?
A többséghez hasonlóan én sem értem mi a probléma.
1. beteg vagy, de ettől függetlenül azt mondtad neki hogy menjen bulizni nyugodtan. erre megharagszol hogy nem hívogat, de ha egyszer tudod hogy haverokkal dumál, sörözik, rexezik mit tudom én, akkor miért kéne hogy rád gondoljon közben? ha meg azt akartad hogy biztosan hívjon fel, akkor miért nem mondtad neki? nem tudja hogy várod hogy hívjon. És miután rendesen elengedted, még utána meg vagy sértődve.
2. betegen senki sem várja el hogy főzz moss takaríts, már ne is haragudj. Mondta a pasi hogy márpedig estére meleg vacsi legyen vagy megharagszom? szerintem nem mondta. Ha beteg vagy, és az eddig megszokott rutintól el akarsz térni, akkor KÖZLÖD VELE hogy drágám, figyelj, szarul vagyok, ugye gondoskodsz magadról, és nekem is hozz légyszi kaját. köszi. Ennyit kellett volna tenned, nem mártírkodni. A pasid is szól ha kell neki valami, vagy szeretné hogy megtegyél valamit, nem tőled várja el hogy kitaláld. Ezt fordítva is így várja el.
3. Már nem iszik redszeresen. Ha a maradékkal bajod van, akkor neked kell eldönteni, hogy ezt elfogadod, vagy tipli. Felesleges mondogatni neki, hogy bezzeg én leszoktam a cigiről (mellesleg magadnak használsz ha leszoksz, nem másnak)
4. A világ legostobább dolga felhánytorgatni, hogy kit hagytunk ott a másik miatt. Akkor neked ez tetszett, így döntöttél, de a szerelem nem szerződés, nincs olyan hogy márpedig életed végéig szeretni vagy köteles, meg ezt és ezt megtenni, mert a másik is megtette. Ő meg majd előjöhet, hogy neki meg volt dögös macája, aki sokkal jobb volt nálad az ágyban vagy hasonló. MÁr ne haragdj, kell ez neked? mert ha ezt így felhozod, majd csak leshetsz a válaszaira. Egyébként ha otthagytál valakit miatta, az a te döntésed volt, és csak magadat hibáztathatod, hogy esetleg mellényúltál.
Úgyhogy kedves kérdező, előbb a saját hozzáállásodon kéne változtatni és megérteni hogy mit rontasz el, utána meg megnézni hogy ehhez képest a pasi milyen. Legalábbis a leírta alapján ez derül ki
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!