Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Betegen fekszem itthon, ő meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen fekszem itthon, ő meg elment berúgni a barátaival. Egész nap fel sem hívott, nem is érdekelte, mi van velem. Szerintetek hazapakoljak?

Figyelt kérdés

Máskor még a wc-re sem tudok elmenni,állandóan hív,most hogy full részeg volt,nem mert hazatelefonálni,magyarul leszarta,mi van velem. Hazajött,megkérdeztem,miért nem hívott,azt mondta csak..

összevesztünk,összepakoltam...mondtam,hogy ha elmegyek,vissza nem jövök,ő meg azt mondta,nem fog könyörögni,bár nagy hülyeséget csinálok.

A szívem szerint maradnék,de az eszem azt súgja,menjek... Mit csináljak?

hagyjam itt neki a készet,az új lakásunkat,amiben annyi mindent én csináltam,tüdőm köptem ki,annyit dolgoztam,míg ő csak a poharat emelgette? És menjek haza anyámhoz,ahol szintén nem lenne nyugtom,mert az ő hülyeségeit kellene hallgatnom,hogy mit szól majd a falu...

2010. nov. 12. 10:54
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
82%

Kid ez neked?

Ha a férjed, akkor beszéld meg vele, de ne szolgáld ki! És együtt járjatok szórakozni, néha meg csak te egyedül. Attól hoyg összeházasodtatok, nem kell élve eltemetkezni.

Ha nem a férjed, akkor költözz haza. Majd utánad megy, ha annyira hiányzol!

2010. nov. 12. 11:20
 12/49 anonim ***** válasza:
82%

"beledöglik a bánatba"

mi a bánata?

2010. nov. 12. 11:21
 13/49 A kérdező kommentje:

Otthagytam miatta azt,akinek én voltam a mindene... Egy rossz szó nem volt köztünk soha,soha nem veszekedtünk...

Előttem a férjem gyakran ivott,most annyiban változott a helyzet,hogy csak néha. Sokat dolgozik,de én is.

Úgy érzem nem becsül meg. Nem az a bajom,hogy nem volt velem,hiszen én mondtam,hogy menjen csak,hanem az,hogy hülyének nézett.(ez hosszú)

A betegségemmel kapcsolatban pedig annyi,hogy arc-homloküreg gyulladásom van,lázam és folyton szédülök,hányok. Ettől függetlenül betegen is kitakarítottam a lakást,sütöttem,mostam,két fekvés között. Nem vagyok egy lusta nő,de ezek szerint azt kellene tennem...

Tudom,hogy nem nagy cucc másnak egy ilyen,meg hogy egy férfinak el kell tűrni a dolgait,de ez már nem az első és azon emberek közé tartozom,akik nehezen viselik el,ha hülyének nézik. Nem várok el nagy dolgokat,de az őszinteség és megbízhatóság nekem mindennél fontosabb.

2010. nov. 12. 11:21
 14/49 anonim ***** válasza:
84%
Maradj, és beszéljétek meg, majd változtass TE a hozzállásodon. Pl. kísérd el a szabad időtökben különféle programokra, és ne légy a cselédje.Jobban fog tisztelni, talán még újra beléd is szeret. És adj magadra!
2010. nov. 12. 11:22
 15/49 A kérdező kommentje:

Mi a bánata?

Hát bármi.

A családjával sem beszél,pedig hiányzik neki,de makacs.

Én ha elmennék,nem jönne utánam,pedig tudom,hogy szeret...

Szórakozás?

Úgy nehéz,ha szinte minden hétvégén dolgozunk.

2010. nov. 12. 11:24
 16/49 A kérdező kommentje:

Én változtassak?

Hogyan?

hagyjam,hogy szaladjon a lakás,ne várjam haza meleg étellel?

2010. nov. 12. 11:25
 17/49 anonim ***** válasza:
89%

*amiben annyi mindent én csináltam,tüdőm köptem ki,annyit dolgoztam,míg ő csak a poharat emelgette?

Ez most komoly kérdés? Ha maradsz, meg is érdemled a sorsodat. Már réges-rég, a rengeteg munka előtt ott kellett volna hagyni a fracba a poharával együtt.

2010. nov. 12. 11:25
 18/49 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve,hogy nekem le kellett szoknom a cigiről,de ő azért ihat,amikor csak kedve tartja...
2010. nov. 12. 11:26
 19/49 anonim ***** válasza:
86%

Otthagytad, akinek te voltál a mindene, egy alkoholistáért. Te küldted inni, és megsértődsz, hogy szót fogadott. Nem tartasz vele, egyedül hagyod, folyton a házimunka mögé bújsz.

Mégis, mit vártál? Menj vissza ahhoz, aki szeret. Vagy maradj ezzel, de vele legyél! Ne a mosogató legyen a társad, hanem a férjed.

A homloküreg attól nem gyógyul, hogy melletted ül, és néz, de ha szeretted volna mégis ezt, akkor miért mondtad, hoyg menjen? Azt kellett volna mondani, hoyg maradjon. Veszekedtetek, ezért rugott be.

A közös program még a tiszta lakásnál is fontosabb. Nme albérlőtárs, hanem a férjed. Együtt kell élnetek nem egymás mellett. Menj vele!

2010. nov. 12. 11:35
 20/49 anonim ***** válasza:
87%

"hagyjam,hogy szaladjon a lakás,ne várjam haza meleg étellel?"

Igen. Majd megfőz ő, te meg összeporszívózol legföljebb. Ha szépen megkér.

Ha nem főz, menj étterembe!

2010. nov. 12. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!