Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen fekszem itthon, ő meg elment berúgni a barátaival. Egész nap fel sem hívott, nem is érdekelte, mi van velem. Szerintetek hazapakoljak?
Máskor még a wc-re sem tudok elmenni,állandóan hív,most hogy full részeg volt,nem mert hazatelefonálni,magyarul leszarta,mi van velem. Hazajött,megkérdeztem,miért nem hívott,azt mondta csak..
összevesztünk,összepakoltam...mondtam,hogy ha elmegyek,vissza nem jövök,ő meg azt mondta,nem fog könyörögni,bár nagy hülyeséget csinálok.
A szívem szerint maradnék,de az eszem azt súgja,menjek... Mit csináljak?
hagyjam itt neki a készet,az új lakásunkat,amiben annyi mindent én csináltam,tüdőm köptem ki,annyit dolgoztam,míg ő csak a poharat emelgette? És menjek haza anyámhoz,ahol szintén nem lenne nyugtom,mert az ő hülyeségeit kellene hallgatnom,hogy mit szól majd a falu...
Ha ez volt az első ilyen alkalom, és szereted nagyon, maradj vele.
Mindenki hibázhat. Ha kijózanodik beszéld meg vele, hogy mennyire szarul esett neked ez.
Ninamina
Szerintem menj, mert csak fájdalmat okozol neki az őrült jeleneteiddel. Én is egy ilyen nővel élek együtt, bármi történik, ő mindig összepakol, és elmondja, hogy most hazamegy. Már réges-régen kirúgtam volna a francba, ha nem lenne a fiam, akit mindennél jobban szeretek. Sajnos vele zsarol minden alkalommal, így be kell, hogy fogjam a számat.
Szóval költözz, majd belátja később, hogy ő járt jobban.
Én hónapok óta nem voltam sehol,azt sem tudom,mi az a kikapcsolódás. Elmegyek dolgozni,de amint hazaérek,itthon folytatom. Ő hazajön a készre,melegre,rendre...és azt sem tudja értékelni,hogy én vagyok az első nő,aki nem veri át,megbecsüli és őszinte hozzá.
Alap természete ilyen makacs,hogy inkább beledöglik a bánatba,de nem tenne ellene semmit.
Ne mártírkodj! Azt egy férfi sem bírja.
Ha szeret, és szerethető maradsz, le se tudod magadról vakarni.
Ha segítségre van szükséged, kérj segítséget. Ha helytelenül viselkedik igazítsd el, vagy osszd ki! Vagy torold meg. De ne várd, hoyg kitalálja mi bajod.Miért nem hívtad te?
Egyszer be lehet rúgni, magyarázat nélkül(bár biztos oka van)
Ha folyton iszik, akkor nem érdemes vele kínlódni, tapasztalt addiktológiai szakemberek is csak naygon keveseket tudnak leszoktatni.
"hogy full részeg volt,nem mert hazatelefonálni,magyarul leszarta,mi van velem."
ez hibás következtetés. Ponz hogy azért nem telefonál részegen, mert kímélni akart, tudta, hoyg rosszul fogadnád. Épp azért nem telefonált mert érdekelte mit szólnál.
magyarul épp hogy ne szarta le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!