Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyom a férjem. Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyom a férjem. Szeretnék beszélni róla, kérlek mondjátok el a véleményeteket, Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Huszonnyolc éve vagyunk házasok, közel két éve kiderült, hogy megcsalt.

Azóta igyekszünk mindketten, hogy rendbe jöjjünk, nagyon jó együtt, talán jobb mint eddig bármikor. Nekem viszont teljesen szétesett a lelkem, nem tudok belülről rendbejönni, sokszor vagyok magam alatt.

A férjem teljes energiáját beleadja, hogy a dolgokon javítson. Nekem most elfogyott az erőm, pedig ha racionálisan nézem, most élünk úgy, ahogy mindig is kellett volna.

Ezért fáj a szívem elhagyni, így viszont felőrlöm magam.

Én egyszerűen képtelen vagyok a megbocsájtásra. Tegnap azt mondta a férjem, annyira jó most velem, ha elveszít, belepusztul. Tehetetlennek érzem magam.

tegnapelőtt 16:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Van egy házaspár ismerősöm, vagyis jobban a csajt ismerem. Őt a férje csalta évekig mindig más nővel, rövidebb ideig. És az egyik szerető kitálalt az asszonynak. Persze voltak bizonyítékai.

A feleség teljesen maga alá került, de nem akart ő sem elválni, mondjuk ők nagyon olyan család akik állandóan azzal vannak elfoglalva hogy kifelé a társadalom felé megfeleljenek a "szép család" eszményképnek. Ezek a tipikus "köztiszteletben álló emberek".

Mivel a csaj nem dobta ki a pasit, egy ideig mosolyszünet volt, csak annyi történt hogy a pasi elköltözött külföldre munka miatt. Így jobb lett a viszonyuk és kitalálták hogy újra összeköltöznek. De bárhogy is erőlködtek, vagyis jobbára a feleség próbálta menteni a menthetőt, a végén elváltak.

Akkor van értelme mentegetni egy házasságot ha MINDKETTEN tesznek is érte hogy jobban működjön.

De amíg csak az egyik félben van meg az az érzés hogy tenni akar érte, és amíg csak az egyik gürizik hogy jó legyen, addig teljesen felesleges az egész, mert egyedül nem fog semmire menni.

Olyan ez mint amikor valakit hívogatsz telefonon, te beleteszed a munkát, de a másik sosem veszi fel a telefont. Akkor te mire mentél egyedül? Semmire.

Itt a kérdezőnek kell eldönteni hogy mit érez, és hogy akar e dolgozni a házasság megtartásán. Mert ha nem akkor amúgy sincs értelme az egésznek.

tegnap 13:19
 32/32 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ez is igaz. Ha látod, hogy ennek úgyis az a vége, hogy szétmentek, akkor annak sincs értelme, hogy egymás idejét húzzátok. Még lehet találni olyat, akivel működik a kapcsolat, mindkettőtök számára.
tegnap 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!