Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyom a férjem. Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyom a férjem. Szeretnék beszélni róla, kérlek mondjátok el a véleményeteket, Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Huszonnyolc éve vagyunk házasok, közel két éve kiderült, hogy megcsalt.

Azóta igyekszünk mindketten, hogy rendbe jöjjünk, nagyon jó együtt, talán jobb mint eddig bármikor. Nekem viszont teljesen szétesett a lelkem, nem tudok belülről rendbejönni, sokszor vagyok magam alatt.

A férjem teljes energiáját beleadja, hogy a dolgokon javítson. Nekem most elfogyott az erőm, pedig ha racionálisan nézem, most élünk úgy, ahogy mindig is kellett volna.

Ezért fáj a szívem elhagyni, így viszont felőrlöm magam.

Én egyszerűen képtelen vagyok a megbocsájtásra. Tegnap azt mondta a férjem, annyira jó most velem, ha elveszít, belepusztul. Tehetetlennek érzem magam.

tegnap 16:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ő meg is csalhatja ugyanúgy és el is hagyhatja más nő miatt. Tehát nyugodtan elválhat a kérdező.

tegnap 18:07
 22/32 anonim ***** válasza:
19%

Ugyan már ne tedd magad. Ugyanúgy te is hibás vagy hogy tönkre ment a kapcsolat és valójában csak az egod miatt maradtál együtt a férjeddel, csak hogy a szeretőnek be tudj tartani, hogy lám hiába volt akkor is veled maradt. Most meg iszod a levél a saját főztödnek. Undorító amiket egyes egyedek miket művelnek csak azért, hogy a férjét maga mellett tartsa és elvegye a boldogságot egy lehetséges új kapcsolatnál.

Nem tudlak sajnálni. Elvettél a férjed életéből két évet a semmire pusztán egoból és ki tudja lehet már nem lesz soha boldog miattad. Válni kellett volna hogy megadhasd mindenkinek azt hogy boldog lehessen más oldalán. Nem ezt tetted. Válj el és számolj el végre te is a lelkiismereteddel és ismerd be hogy te is nagyon is hibáztál.

Üdv elvált nő

tegnap 18:11
 23/32 anonim ***** válasza:
65%

A kérdezőt csalják meg és akkor ő a rossz? Emberek álljunk már meg. Szexkapcsolata volt a palinak. Nem egy alkalom. Ha nem derül ki, valószínűleg most is csalná.

Jobb egyedül, mint egy olyannal aki nem tisztelt és akiben ezután nem lehet megbízni.

tegnap 19:09
 24/32 anonim ***** válasza:
62%

Nem akartam írni de mind1.

Tehát:

Ha ez a baj költözz külön.

Ilyen egyszerű.

Es úgy is találkozhattok akkor amikor TE akarsz. Lehet az a baj mindig o iranyitott. Most te fogsz.

Igy se jó?

tegnap 19:42
 25/32 anonim ***** válasza:
55%
válniválni
tegnap 20:07
 26/32 anonim ***** válasza:
85%
Nem most kellett volna a jó férjet adnia, hanem eddig.
tegnap 20:19
 27/32 anonim ***** válasza:

Jajjaj... Lehet, hogy nem a legjobb helyre fordultál a problémáddal, mert itt olyan tanácsokat osztogatnak 25 éves aggszűzek, aminek a való élethez köze nincs.

Hasonló korú férfi vagyok. Elváltam, húszon-sok év házasság után. Tudom, hogy egy házas férfi életében milyen próbatételek jönnek szembe. A fiatalok azt gondolják, hogy egy hosszú házasságban vagy minden konstans méznyalás, vagy ha vannak hullámvölgyek, akkor azokat mindig ki lehet elemezni, közös nevezőre lehet jutni.

Ha így lenne, akkor fele ennyi válás történne, és még így sem végződik minden házasság válással.

Volt az én életemben is néhány kísértés, még ha próbáltam elkerülni is és tudom, hogy a volt feleségem életében is voltak lehetőségek.

Árulás is volt, konkrét megcsalásról nem tudok, de meg tudtam bocsátani. A kapcsolat és a belefeccölt évek miatt.

Azt szokták mondani, hogy a férfi hajlamos a farka után menni, de ilyenkor nem viszi magával a lelkét. Mi férfiak tudunk érzelem nélkül is szexelni, feláll a farok és kész.

Ez bizony így van, hiába közhelyes. Ritka az a hosszú házasság, amiben a férfi minden lehetőséget visszautasít. Van, hogy a nő gyengül el, és megtörténik egy félrelépés. Ez nyilván nem rendszer szintű, de itt évtizedekről beszélünk.

Nem veled volt a baj, a férjed volt hülye és 50 évesen kipróbálta a szexet valaki mással. Viszont a szíve még mindig a tiéd. Ezt kell figyelembe venned, és ha nem csinált ebből rendszert, akkor teljesen felesleges hurcolnod magaddal ezt a terhet. Menni kell tovább a közös úton, főleg ha most értétek el azt az életmódot, amire vágytatok. Hidd el, még néhány év és már nem lesz olyan fontos a testiség se neki, se neked. A szíve lesz a fontos, hogy az érted dobogjon.

ma 06:40
 28/32 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk is ez volt. Én nem akartam újra kezdeni, elhagyni. Felnéztem tárakeresőkre, de egyre jobban csak az tudatosult bennem, hogy még így is jobb választás ő, mint a többi...még csak szexre alkalmas egyedet se láttam, nem hogy kapcsolatra..

Úgy döntöttem visszaadom a dolgot, rajta kívül nem voltam addig mással, így emiatt is bántott a dolog. Ő kipróbált x nőt, én hülye meg hűséges maradtam. Prostihoz mentem. Ő fizette.

Rosszlányokon vannak férfi prostik is.

Valamelyest csökkentett az önsajnálatomon. Gps nyomkövető appot raktam a telójára amiről nem tud (az értesítéseket letiltottam), így mindig tudom hol van. Nem aggódok.

ma 08:02
 29/32 A kérdező kommentje:

22#es

Van különbség a szeretői viszony és a szexkapcsolat között. A férjemé egyértelműen az utóbbi. Úgyhogy ne aggódj, nem vettem el a boldogságát.

20#

A fentiektől függetlenül, természetesen találhat magának szerelmet, ha ez lenne a szándéka.

27#es Köszönöm.

28#as

Nincsenek ilyen terveim, azt gondolom ha vissza akarnám csalni, találnék rá nem fizetős megoldást is, de rajtam a visszacsalás nem segítene. Te miért pont fizetőshöz mentél?

ma 09:28
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen, az is lehet megoldás, ha egy időre külön költöztök. Aztán kiderül, hogy mondjuk egy tiszta lapról indított randizás, kötetlenebb találkozás miben segít rajtatok.
ma 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!