Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyom a férjem. Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyom a férjem. Szeretnék beszélni róla, kérlek mondjátok el a véleményeteket, Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Huszonnyolc éve vagyunk házasok, közel két éve kiderült, hogy megcsalt.

Azóta igyekszünk mindketten, hogy rendbe jöjjünk, nagyon jó együtt, talán jobb mint eddig bármikor. Nekem viszont teljesen szétesett a lelkem, nem tudok belülről rendbejönni, sokszor vagyok magam alatt.

A férjem teljes energiáját beleadja, hogy a dolgokon javítson. Nekem most elfogyott az erőm, pedig ha racionálisan nézem, most élünk úgy, ahogy mindig is kellett volna.

Ezért fáj a szívem elhagyni, így viszont felőrlöm magam.

Én egyszerűen képtelen vagyok a megbocsájtásra. Tegnap azt mondta a férjem, annyira jó most velem, ha elveszít, belepusztul. Tehetetlennek érzem magam.

tegnapelőtt 16:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%
Hm, akkor nem a megcsalás a legnagyobb gond, de ha te válni akarsz tedd meg.
tegnapelőtt 17:02
 12/32 A kérdező kommentje:

9#es Megmosolyogtattál, olyan vagy mint a barátnőm (aki a legjobb), nagyjából ugyanezt mondta. De azért persze nem ilyen egyszerű, bár az lenne.

De tény hogy senki nem ismer úgy minket, mint mi egymást.

tegnapelőtt 17:06
 13/32 anonim ***** válasza:
51%

10

Én a helyedben lehet kérnék új időpontot olyan pszichológustól, aki ráér!

tegnapelőtt 17:13
 14/32 anonim ***** válasza:
36%

Először is sajnálom és ez olyan szomorú, hogy neked van több dolgod megcsaltként a feldolgozással, nem pedig annak aki a megcsaló. Én nem tudnám feldolgozni sehogy sem, pszichológussal se. És az, hogy a megcsaló mennyire jól érzi magát a tette után, így hogy vele maradtál az nekem extrán bicskanyitogató lenne, bennem mélyítené a fájdalmat. De ha egyedül leszel le fog esni ez a kő a szívedről, és újra fog tudni szeretni mást, aki megérdemli.

Ez a személyes ismeret dolog meg teljesen szubjektív, simán találkozhatsz bárkivel, akivel mintha mindig ismertétek volna egymást.

tegnapelőtt 17:19
 15/32 anonim ***** válasza:
46%
Ha most minden jó köztetek akkor miért nem csak erre koncentrálsz? Mindketten "belepusztultok" ha külön lesztek. Tudom nagyon nehéz de minden nézőpont kérdése. Koncentrálj a jó dolgokra ne a rosszra, főleg, hogy aut irod szeretitek egymást és sosem volt ennyire jó. Hidd el egyedül sem leszel boldog!
tegnapelőtt 17:20
 16/32 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
tegnapelőtt 17:21
 17/32 anonim ***** válasza:
50%
28 évet nem dobnék ki az ablakon különösen, hogy odateszi magát rendesen. Szerintem téged inkább az egó vezérel. Nos az egó miatt majd a padlón fogsz kikötni mert 28 év után te tőle jobbat nem fogsz találni mert őt fogod vissza sírni. Persze egy részből jó lenne mert legalább érezné amit te éreztél. De, hogy megéri-e? Nem hiszem.
tegnapelőtt 17:23
 18/32 A kérdező kommentje:

16#os 52 évesek vagyunk mindketten, 20 éves korunk óta együtt.

17# Nagyon beletaláltál, úgy gondolom, hogy részben az egóm sem hagy nyugodni, és néha vágyom arra bár érezné azt a fájdalmat, amit én. Tulajdonképp úgy is lehetne nézni, hogy a hibája egy jobb útra terelt minket, de az árát én fizetem. Egyébként még ez sem igaz, mert a bűntudat is ár, és tudom, hogy érzi.

Nagyon köszönöm a válaszaitokat, építő jellegűek❤️!

tegnapelőtt 17:35
 19/32 anonim ***** válasza:
50%

Hagyd el, ha szeret akkor visszakönyörgi magát. Ha nem akkor meg jól jártál. Megtette veled nyugodtan. Persze, hogy fáj. Mégha nem is haragudnál rá akkor se tudnál benne megbízni. Miatta ne tedd magad tönkre. Inkább egyedül mint csalfa féreggel tovább aki amúgy elhagyott volna ha a szeretővel szerették volna egymást.

tegnapelőtt 17:46
 20/32 anonim ***** válasza:
46%

A kérdés az, hogy jobb-e egyedül, mint egy egyébként működő kapcsolatban?

Ő nem fog egyedül maradni, mint látható, 50 évesen is talált magának partnert.

tegnapelőtt 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!