Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után a férjetek bemutatta új párját?
Sziasztok!
2,5 éve váltunk el a férjemmel, van egy 3,5 éves kislányunk. A kislány nálam lett elhelyezve, apuka kéthetente hétvégén viszi, illetve az ünnepek felét is nála tölti. A kapcsolatunk jó (bár ez nekem köszönhető, mert folyamatosan oltom a tüzet, nem veszem magamra a dolgait, elsősorban anyagi nézeteltérésünk van: sosem fizetett gyerektartást, én meg nem követeltem tőle, most tervezem majd bíróságra beadni, mert elég volt).
Elvileg új párja van, akiről csak annyit tudok, hogy van. Többször kértem, hogy mutasson be neki. Engem egyszerűen zavar, hogy a nőnek még a nevét sem tudom, kezet sem foghatok vele, egy olyan személlyel, aki időt tölt a gyermekemmel. Semmi rosszindulat nincs az új partner felé, örülök az örömének, de nem tartom ezt korrektnek, pláne, hogy én a páromat anno az első héten bemutattam neki.
Nálatok hogy volt, ismeritek az új partnert?
De be van mutatva a gyermeknek, ahogy írtam is: ,,egy olyan személlyel, aki időt tölt a gyermekemmel." Nyáron is voltak együtt nyaralni, Balatonon, most karácsonykor is együtt voltak...
Külön élnek, de együtt programoznak. A másik hölgynek is van egy kisgyermeke.
Egy apró logikai gond: a válás után nincsen férjed!
Lényegében mind a 2 verziót meg lehet érteni, következésképpen szerintem mindenkinek szíve ügye, miképp cselekszik.
A kérdés az, hogy ha bemutat, nem kezdesz-e el egyből kíváncsiskodni utána, megnézni, kiféle, miféle, nyomozgatni. Lehet, hogy nem, nem tartom kizártnak, de bizonyára ismerünk sok olyan személyt, akinek adod a kisujjad, egyből a karod kéri.
Vajon erre alapozva nem mutat be neki az exférjed, mert ismer ebből a szempontból?
Nézd, tulajdonképpen ellenőrizhetetlen hogy a gyereked kivel van amikor az apjával van. De ehhez igazából nincs semmi közöd, mert az apja felügyelete alatt van olyankor.
Szerintem ne akard tudni ki az a nő. Lehet szégyelli.😁
Én meg nem tartom korrektnek, hogy egy olyan nő töltsön időt a gyermekemmel, netán gondoskodjon róla helyettem, akit életemben nem láttam. Tenni nem tudok ellene és NEM IS AKAROK, de ez a hozzáállás számomra inkorrekt. Szerintem akinek van gyermeke, az megért.
Abban biztos vagyok, hogy össze-vissza hazudott rólam, abban is biztos vagyok, hogy nem tud az új asszonyka a 20 milliós felhalmozott tartozásáról amibe a tudtom nélkül belerángatott, a megannyi kamuprofiljáról és arról, hogy egy kanyi gyerektartást sem fizet, de ez nem az én dolgom, az ő kapcsolatuk, az ő bajuk, én ebbe nem szólok bele és nem teregetek ki semmit. Engem kizárólag a gyermekem érdekel, a többi már a saját problémájuk.
Az, hogy valaki bemutatkozik, szerintem alap, intellektuális dolog.
Mellesleg közel 400km különbség van, tehát nyugodtan élhetik felőlem a kis életüket.
Örülök neki egyébként, hogy van egy nő is mellette, mert eddig mindig betegen járt haza a gyerek, talán ő jobban tud rá figyelni, mert ő is édesanya. De azért csak jó lenne, ha tudnám ki az, bár ezek alapján, hogy ő maga sem volt kezdeményezője a dolognak, nem lehet túl egyenes ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!