Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már amikor bemutatta a szeretőjét az ismerősötök?
Csak 1 ilyen sztorim van
Van egy pasi ismim illetve jóertelemben barát szoktunk egyutt programozni meg mmrengeteg múltunk van már, na neki van egy exe(gyerekük is van) meg általában vmi alkalmi d.gópajtijai.
Na és egyszer mikor mentünk valahova ő csetelgetett is, (állanodan zaklatta az egyik partnere és láttak minket együtt)és mondta nekem, nézd mikor az exnek írom hogy most mennem kell leteszem, a válasza:"rendben oké,akkor késöbb", mikor a másiknak (akit hülyít), az meg állandoan ír neki zaklatja hova mész mit csinálsz de miért nem hivsz. (Itt ezen poénkodtunk is mert nekem meg beteg féltékeny exem van és spontán improvizáltuk őket, hol ő kérdezte tolem a partnerét utánozva hogy hova mész? Mikor hívsz fel? Én meg válaszul utánoztam az én exem erre, miért késtél? miért néztél másra? Hazudsz ha kérdezel is. Otthon számolunk..agyonröhögtük magunkat)
Na és aztán mondja ez a pasibarátom hogy na látod ez a különbség. Pl az exnél :"oké rendben", ez a NŐ, a másik meg pff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!