Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult veletek hogy egy gyors menet után ondós maradt valahol valamitek (pl.arcotok, hajatok, ruhátok) és utána egy ismerősötök kiszúrta rajtatok? Mit találtatok ki neki?
Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 15:01
1/6 anonim válasza:
Igen! Az exem vitt el autóval barátnőmmel talizni. Időben voltunk ezért megálltunk és megkérdezte nincs e kedvem leszopni. A számba élvezett és nem vettem észre , hogy mikor folyt ki a számból ment a hajamra is. :( Találkoztam baratnőmmel és egyből kiszúrta idézem. Te Niki ide fele jövet megáltatok valahol? Miért kérded? A hajad olyan maradt. Na ez az én történetem.
3/6 anonim válasza:
Igen, sajna pont a pasim vette észre.
6/6 anonim válasza:
Volt, hogy ott csillogott egy folt még a kopasz fejemen utána, de szerencsére én vettem észre először :D 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!