Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim egy menet után kidől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy menet után kidől és nem áll fel neki megint,miért?

Figyelt kérdés
Amikor sexelünk legyen az hosszabb vagy rövidebb menet teljesen mindegy,miután elmegy nem áll fel neki megint a farka. Ez miért van? Eddig minden párom/sex partnerem a több menetet is bírta. Arra is gondoltam hogy talán a mérete miatt?(nagy farka van) Bár ez lehet nagy hülyeség. Van más pasi is így?
2023. szept. 14. 01:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a csajom ilyen. :P

Pedig nagy szexmániás, de amikor elmegy utána hozzá se lehet érni, mert nem bírja.

2023. szept. 14. 01:04
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Fiatalon 3 meneteket toltam, ha jó nőkkel voltam. Most lassan 40 felé a kettő ideális körülmények mellett (lányunk még velünk lakik, ha nincs épp itthon) is megy a 2x.

Viszont már nem elég 10 perc regenerálódni. Fél óra kb. Párom direkt szereti, mert közben bőven megvan az utó (pihi, kis csevely) és egyben az elő játék is (orál minden típusa) a következőhöz.

Szerintem csak ezt szokta meg a pasid. Vedd rá, hogy próbálkozzon, esetleg segíts neki kézzel vagy szájjal.

2023. szept. 14. 01:36
 3/15 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
92%

A körülményeken is sok múlik. A szex lehet unlamas is, a partnertől meg egyebektől is függ. Van, hogy az ember már unja a megszokott felállást, az időrendet stb. Ha mindig ugyanaz van, nincs ami valóban izgatna.

Az első menet egy alap izgalom kielégülése, ami a nap alatt felgyülemlő ingerekre reakció.

A második menethez lehetne valami extra, mondjuk különleges fehérnemű, valami kiegészítő (vibrátor, akármi), olajozás... bármi, ami a partner vágya.

A második menetet te is vedd komolyan, tisztálkodj, sminkelj, öltözz hozzá.

Új zene, más fények, hangulat is segíthetnek. Lehet, hogy csak 1 óra múlva lesz kész újra, türelmesnek kell lenni. (Ezeket lehet edzeni, az időkön javítani.)

És nem azon kell izgmulni hogy felálljon, azt nem is kell figyelni, ha minden egyéb jó, akkor fel fog állni. Ez pszichológia és nem valami testi hiba, hiszen akkor elsőre sem állna fel. Egyébként arra is lehet megoldás,több módszer van.

Nekem az a halálom, ha unalmas lesz, vagyis ha már semmi új nincs benne és mindketten félvállról vesszük. Mert másra koncentrálunk, már nem vesszük komolyan, esetleg stresszelünk a munkától vagy mástól.

Ezekről persze kell beszélgetni - sokat. Csak így tudhatod, mi a baj, vagy baj van-e egyáltalán. A beszélgetés ne arról szóljon, miért nem áll fel, mert azt a partner sem tudhatja, hanem a vágyairól, azok újabb, frissebb más módzserű kielégítéséről.

/Egy házasságban élő férfi.

2023. szept. 14. 02:15
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
Ffiakkal kezdj,ne ilyen puhapöccsel...egy szégyen az ember...
2023. szept. 14. 03:41
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Összetett dolog ez, de amúgy van köze hozzá a farok méretnek is.

Minél nagyobb, annál több vért kell belepumpálnia a szívnek, tehát annál jobban kifárad a szív.

Én pl ezért szoktam rendszeresen futni, mert folyton az volt, hogy a libidóm szempontjából vágytam a 3. menetre, kívántam a párom, de egyszerűen akármit csinált nem állt már fel, mert annyira kifáradt a szivem. Nagyon erősen is dobogott ilyenkor

2023. szept. 14. 06:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha megettél egy egész pizzát, nem fogsz nekiállni rögtön a következőnek.
2023. szept. 14. 07:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hívják refrakter periódus, ingerelhetetlenségi szakasz. Egyénenként változik és a korral nő, nem sok mindent lehet vele csinálni. Én fiatalon 3-at bírtam, már csak egyet.
2023. szept. 14. 07:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal utána nem állt fel nekem sem. Fiatalon még, amikor ki voltam éhezve, olyankor ment csak. Különben kell a regenerálódási idő, ahogyan írják. Ahogyan öregszünk, egyre hosszabb idő kell utána, hogy ismét felálljon.
2023. szept. 14. 08:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi lehet ez. Nagy van nekem is és igen vastag, de szerencsére bármeddig áll és nem volt még ne tudja a partnerem felállítani újabb körökre. F
2023. szept. 14. 08:56
 10/15 anonim ***** válasza:
#9: Akkor még fiatal lehetsz. Mert 40 felett már jön a lelankadás. Egészségi állapottól is függően, kinek mennyire, de mindenkié gyengül.
2023. szept. 14. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!