Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy menet után kidől és nem áll fel neki megint,miért?
1 menetes.
Ne rugózz rajta vagyunk így néhányan
Saját tapasztalat.
Az exem addig piszkálgatott, hogy néha 4-5 menet is volt.
Legalább 2 kellett neki.
A mostani feleségem fekszik mint egy fa ha én kidőltem.
Szal 1 menetek vannak.
2 simán menne de annyira azért nem akarok szexelni, hogy elélvezésig után ne pihengessek.
Itt ennél a pontnál ha bekapná egy kicsit akkor rávenném magam a második menetre.
Viszont mivel iszonyat passzív így van, hogy konkrétan inkább alszok álló farokkal.
Nekem kell az, hogy éreztessék velem, vágyják a farkam. Enélkül minden 3ik napra telik meg a tököm annyira, hogy bármennyire passzív akkor is már dughatnékom van.
Van hogy napi 2x reggel-este sexelünk és tudom hogy akarja nem muszájból vagy eröltetésből csinálja csak nem tudja 2x egymás után felállítani, őszinte leszek 1 óra elteltével nem próbáltuk még csak max fél óra lehet annyi se, megpróbáljuk lehet valami össze jön :)
És aki meg azt írta hogy puhapöcs stb ; Te/ti nyilván 10-20 menetes tenyészbikák vagytok ugye? ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!