Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim egy menet után kidől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy menet után kidől és nem áll fel neki megint,miért?

Figyelt kérdés
Amikor sexelünk legyen az hosszabb vagy rövidebb menet teljesen mindegy,miután elmegy nem áll fel neki megint a farka. Ez miért van? Eddig minden párom/sex partnerem a több menetet is bírta. Arra is gondoltam hogy talán a mérete miatt?(nagy farka van) Bár ez lehet nagy hülyeség. Van más pasi is így?
2023. szept. 14. 01:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden pasi így működik. Elélvez és elpuhul. Kell a regeneráció. 14 évesen max a tesztoszteron szint. Onnantól csökken. De ha te maximálisan izgató vagy, fel fog állni hamar rád.
2023. szept. 14. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azert ez nem olyan ritkaság. Sőt, szerintem a többségnek kell a második menetre legalább 20-30 perc pihenő.
2023. szept. 14. 12:04
 13/15 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

1 menetes.

Ne rugózz rajta vagyunk így néhányan

2023. szept. 14. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat.

Az exem addig piszkálgatott, hogy néha 4-5 menet is volt.

Legalább 2 kellett neki.

A mostani feleségem fekszik mint egy fa ha én kidőltem.

Szal 1 menetek vannak.

2 simán menne de annyira azért nem akarok szexelni, hogy elélvezésig után ne pihengessek.

Itt ennél a pontnál ha bekapná egy kicsit akkor rávenném magam a második menetre.

Viszont mivel iszonyat passzív így van, hogy konkrétan inkább alszok álló farokkal.

Nekem kell az, hogy éreztessék velem, vágyják a farkam. Enélkül minden 3ik napra telik meg a tököm annyira, hogy bármennyire passzív akkor is már dughatnékom van.

2023. szept. 14. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Van hogy napi 2x reggel-este sexelünk és tudom hogy akarja nem muszájból vagy eröltetésből csinálja csak nem tudja 2x egymás után felállítani, őszinte leszek 1 óra elteltével nem próbáltuk még csak max fél óra lehet annyi se, megpróbáljuk lehet valami össze jön :)

És aki meg azt írta hogy puhapöcs stb ; Te/ti nyilván 10-20 menetes tenyészbikák vagytok ugye? ><

2023. szept. 15. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!