Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az volt férjem bemutatta nemrég az új barátnőjét a közös gyerekeinknek?
Pár hete megismerték gyermekeim a volt férjem új barátnőjét.
Nagyon jól kijönnek a gyerekek az újjal,de a kicsin (5 éves)azt érzem,hogy mikor hazajönnek kicsit távolságtartó velem és olyan ,mintha legbelül picit neheztelne rám de később mindíg feloldódik.
Gondolom össze lehet zavarodva.
Őszintén szólva rosszul esik nekem de persze ezt nem mutatom ki.Próbálok kedves lenni vele és meghallgatom az új élményeit.
Úgy váltunk el az ex-el,hogy a gyerekeket nem fordítottuk egymás ellen.Nem húzzuk le a másikat a gyerek előtt.Mégis azt érzem,hogy a kicsi valahogy neheztel rám.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Miért lehet ez?
Szia! Volt ferjem 3 hónappal válás után mutatta be a majdnem 3 évesnek az új nőjét. Képzeled hogy össze van zavarodva. Szóltam az exnek, hogy talán még korai, de azt mondta neki komoly ez a nő, szóval szokjon hozzá a gyerek. Szerencsétlen kisfiunk még azt se dolgozta fel, hogy mi szétmentünk, aztán jött egy új nő.
Mostanra tényleg megszokta, de én féltékeny vagyok kicsit. Heti 1-2 napot velük van és olyankor persze minden meg van engedve aztán hazajön, egyből nem tetszik neki, hogy itt szabályok vannak. Ki tudja mi lenne jó. .
Neked is azt tanácsolom, hogy Légy türelemmel, ez az ő dolguk, hogy jönnek ki egymással, te pedig mindig az anyjuk maradsz akárki is jön a férjed életébe.
#3 Így van. Ha rendesen el lett neki magyarázva, hogy apa és anya már nem szeretik egymást, rossz nekik együtt és meg is értette, akkor most nem akarja mutatni, hogy jól érzi magát köztük. Én is éreztem ilyesmit, mikor elváltak.
Ja, és örülök, hogy elváltak. Akkor lettem volna tönkretéve meg megnyomorítva, vagy milyen baromságokat írt első, ha végig kellett volna néznem a boldogtalan életüket!
7-es
NemNem azt csinálom,mint a barátnőd ha figyelmesen olvastad.
Gyerekek okosak.
Szeret téged, félt, pont ahogy te őt, tőled tanulta.
Most ha haza megy és újjong akkor te őszintén tudsz neki pacsit adni és vele örülni?
Baromi szar érzés amikor rájossz, hogy a gyerek életbe bekerült egy konkurencia.
Ha minden jó aklor egy kis idő múlva leesik, hogy te vagy az édes anyja, tisztában vagy vele, hogy mennyi munkád van benne és elfogadod szó sincs konkurenciáról egyszerűen lett még egy ember aki szereti, akit szeret. Ennyi.
Ha ezt így kezeled akkor rólad vesz példát és a gyerekek is jól fogják kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!