Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi tartásdíj lenne jogos? Párom nemrég hagyott el, viszonylag hirtelen. Voltak előjelei, tehát hazugság volna az állítanom, hogy meglepett, mikor elém állt avval, hogy elköltözik, de kicsit megilletődtem, hogy ezt egyik napról a másikra teszi.
Teljesen együtt érzek Veled.Elhiszem ,hogy nem rajta akarsz élősködni,de ez már tőle nagy pofátlanság és sajnos tipikus pasi ,hogy neki csak addig kell egy kapcsolat amíg hepi aztán meg lecseréli a családot egy tyúkra akibe éppen szerelmes.Én azt javaslom vasalj ki belőle amennyit csak tudsz ,illetve ilyen esetben vannak szociális segítségek ami nem sok csak épp több ,mint a semmi.Lakhatási pl.a kicsire talán közgyógy .
Én pl ezért nem vállalnék családot kivéve ha rám szakad a bank
Sok sikert kívánok és remélem,az új tyúk majd ad egy kis leckét neki a vérszívó nőkből :)
Általában a fizetés 20%-át szokták megítélni egy gyerekre. Mivel a közös gyerek tartósan beteg, lehet esélyed van egy kicsit magasabb gyerektartásra, de nem sokkal.
Csak a közös gyerekre jár, a neveltre nem.
De bocs,hogy beleszólok, a te dolgod, csak megjegyzem, miért mentél bele abba, hogy közös megegyezéssel váltok? Hogy megkönnyítsed a dolgát? Szerintem nem véletlen, hogy válni akart, a barátnő már tuti megvolt, nem utána lett hirtelen.
A fizetésből letiltás nem megy egyből, azt indokolni kell, nem lehet egyből vagdalkozni, amíg valaki erre okot nem ad. Hónapokon át tartó nem fizetés kell ahhoz, hogy fizetésből tiltsanak, nem úgy van, hogy ezt csak úgy kitalálod és kész.
A % azért rosszabb neki és abba nem is nagyon fog belemenni, ha ügyvédje van, mert az minden bevételére vonatkozik. Elad valamit, végkielégítést kap, prémiumot, bármit, ami bevétel, egyből fizetnie kell. Fix-et fog kérni, ebből kicsit magasabbat és meg is fogják ítélni, de szvsz. olyan 50 körül lesz max a gyerek betegségére való tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!