Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi tartásdíj lenne jogos? Párom nemrég hagyott el, viszonylag hirtelen. Voltak előjelei, tehát hazugság volna az állítanom, hogy meglepett, mikor elém állt avval, hogy elköltözik, de kicsit megilletődtem, hogy ezt egyik napról a másikra teszi.
ismét 14. A bírósági fogadónap a biztos, a családsegítő csak időhúzás, mert azok érdemben nem intézkednek.
Mivel vidéken laksz, így van esély gyors eljárásra. Nekem a panasznapon tett látogatást követően 1 hónappal már kitűzték a tárgyalást, ettől gyorsabban nem tudod elintézni.
A szükséges dokumentumok nálad vannak. Gondolom, a szül.a.könyvi kiv. és a házassági is megvan, leírod a láthatást és ennyi kell (és személyi ig, lakcímkártya).
Nem kell időpontot kérned, érkezési sorrendben történik, legalábbis nálunk.
A láthatásnak nincs jogi háttere, a felperes szabja meg.
Nem kell nézni a munkabeosztását, ha fontos neki a gyerek, létezik szabadság.
Hidd el, sokszor én is erre fáztam rá, hogy a sok alázás után még szem előtt akartam tartani az apuka érdekét. De miért is?
Egyébként ha majd azt látod, hogy fontos lesz neki a gyerek, a láthatástól el lehet térni, és ez már a kettőtök szóbeli egyezsége lesz.
Biztos érnek még csalódások a férjeddel kapcsolatban, személyes tapasztalat, akkor viszont jelentősége lesz a szabályozásnak. (14)
Sok sikert hozzá! De azért magadat is nézd, te is fontos vagy és van élet a szakítás után is.
Tudod, ez úgy van, ahogyan te erősödsz, ő úgy gyengül.
Én még szerintem mindíg szeretem a férjem, akármilyen ganaly is volt, de az eszem 39 évesen már másképp jár.
Nem tudod mikor és miért, de eljön egy pont, amikor átlendülsz a sérelmeken és elkezdesz kellőképp önző lenni, mert ez a te és a gyerek érdeke.
A labda sajnos az ő térfelükön pattog, míg el nem kezdesz közömbös és önző lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!