Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon férfitársaim,akiknek nagyon kövér kedvesük volt/van,mit szóltak a szüleitek,haverok,amikor bemutattátok nekik a párotokat?
Figyelt kérdés
A szüleitek,barátaitok reakciója is érdekel és az is,hogy érezte magát a párotok?dec. 10. 09:14
1/16 anonim válasza:
Mi számít nagyon kövérnek? Nekem volt barátnőm aki molett volt és pont úgy kezelték, mint a vékony lányokat. Emberként.
2/16 A kérdező kommentje:
120-140 kg feletti lányokra gondoltam.
dec. 10. 09:37
3/16 anonim válasza:
#2 Ez azért nagyban függ a magasságától és, hogy hogyan oszlik el rajta a zsír-izom arány, de nyugodtan tekinthetjük krónikusan elhízottnak szerintem. Normális ember továbbra sem fogja lenézni emiatt, de nem is fognak rád irigykedni, hogy milyen szép barátnőd van.
4/16 A kérdező kommentje:
Arra is kíváncsi vagyok,hogy mennyire érezték cikinek a bemutatást.Én anno a legelsőnél sokáig halogattam,pedig "csak" 125 kg-os volt a lány.Később volt 175 kg-os,sőt 192 kg-os párom is.
dec. 10. 09:46
5/16 anonim válasza:
#4 Nekem volt kövér, bőrhibás és "modell alkatú" barátnőm is. Amint komolyra fordult a dolog bemutattam a családnak és a barátoknak is, mert nem szégyenlem azt, akit szeretek. A legrosszabb amit kaptam annyi volt, hogy az egyik barátom megkérdezte "biztos vele akarsz lenni?". Megmondtam, hogy igen és azt mondta, hogy igen és gond nélkül elfogdta.
6/16 anonim válasza:
Van apunak egy unokatesója, aki imádja a duci nőket, senki sem szólt be miatta, ha hozta őket, mert tudtuk, hogy mire kell számítanunk. Nem szégyellte az ízlését, na.
7/16 anonim válasza:
Én tuti szégyellném 80 kiló fölött. Eleve össze sem állok ilyen debella állatokkal. Egy nő ne legyen már 70 kg fölött. Jeezuuus. És te a duplájával állsz össze? Ez valami fétised, de akkor vállald is.
8/16 A kérdező kommentje:
Én mindig vállaltam az ízlésemet,soha nem szégyelltem ekkora nőkkel mutatkozni.Csak több helyen olvastam,hogy egy férfinak az a legcikibb,ha nagyon kövér barátnője van. Ahogy írták:tök égő.
dec. 10. 10:13
9/16 anonim válasza:
8# Hát igen az. Tök égő!
De én mégis azt mondom, ha tetszik neked, ne rejtegesd. A lényeg az, hogy ha ti boldogok vagytok egymással.
Nekem meg mondjuk a cérnavékony palik tetszenek. Más azt mondja rá hogy ciki, meg gebe. Kit érdekel ha nekem az tetszik.
10/16 anonim válasza:
Figyu tisztában vagyunk vele, hogy nem jut mindenkinek fullos vékony barátnő. Nem te vagy az első ember, akinek kövér nő jut, nem rökönyödik meg ezen senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!