Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon férfitársaim,akiknek nagyon kövér kedvesük volt/van,mit szóltak a szüleitek,haverok,amikor bemutattátok nekik a párotokat?
12: Tényleg így van, szerintem sincs/volt a kérdezőnek ilyen barátnője, itt próbálna találni.
Kérdező, nem vagyok férfi, de szerintem ez lényegtelen, ugyanúgy azt tudom mondani, akárhányszor kérdezed meg, engem pl. sose érdekelt, a környezetemnek mennyire tetszik a partnerem külseje. Én vagyok vele így, úgy, amúgy, nekem kell megfelelnie. Az exférjem anno vagy 30-40 kiló súlyfelesleggel bírt, de a háj mellett izom is volt rajta, nem folyt szét, ill. fizikai aktivitásban sem gátolta a túlsúly. Szélsőségesen elhízott emberrel nem lennék, az már sem esztétikailag, sem egyébként nem lenne pálya, hiszen ott már egészen biztosan vannak komolyabb egészségügyi gondok is, ill. kb. egy pár perces séta is olyan lehet, mint másnak a maraton, de továbbra is azt mondom, senkinek semmi köze más választásához, ha csak külsőről van szó.
" az utóbbi években."
Mikor? 10 éve? Az ilyenek általában azért sóvárognak mert látott pár ilyet a neten, szétretusálva! Ja, úgy jól néznek ki, na de élőben nagyon nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!