Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azon férfitársaim,akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon férfitársaim,akiknek nagyon kövér kedvesük volt/van,mit szóltak a szüleitek,haverok,amikor bemutattátok nekik a párotokat?

Figyelt kérdés
A szüleitek,barátaitok reakciója is érdekel és az is,hogy érezte magát a párotok?

dec. 10. 09:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocs,de nekem jutna vékony barátnő is,csak az nem vonz.Tudom hülyén hangzik,de ha választhatok 50 kg-os és 150 kg-os nők között,az utóbbit választanám.Ilyen az ízlésem.
dec. 10. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Oké, tudjuk mert évek óta kiírod ezeket a kérdéseket. Azóta sem sikerült 150 kg-s barátnőt találnod?
dec. 10. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:

12: Tényleg így van, szerintem sincs/volt a kérdezőnek ilyen barátnője, itt próbálna találni.

Kérdező, nem vagyok férfi, de szerintem ez lényegtelen, ugyanúgy azt tudom mondani, akárhányszor kérdezed meg, engem pl. sose érdekelt, a környezetemnek mennyire tetszik a partnerem külseje. Én vagyok vele így, úgy, amúgy, nekem kell megfelelnie. Az exférjem anno vagy 30-40 kiló súlyfelesleggel bírt, de a háj mellett izom is volt rajta, nem folyt szét, ill. fizikai aktivitásban sem gátolta a túlsúly. Szélsőségesen elhízott emberrel nem lennék, az már sem esztétikailag, sem egyébként nem lenne pálya, hiszen ott már egészen biztosan vannak komolyabb egészségügyi gondok is, ill. kb. egy pár perces séta is olyan lehet, mint másnak a maraton, de továbbra is azt mondom, senkinek semmi köze más választásához, ha csak külsőről van szó.

dec. 10. 14:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére voltak kapcsolataim az utóbbi években.Ahogy a 13. válaszoló fogalmaz:szélsőségesen elhízott nőkkel.
dec. 10. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Neked tetszik így ahogy van? Szereted? Akkor miért érdekel mások véleménye? Bármiben is befolyásolna ez?
dec. 11. 05:28
 16/16 anonim ***** válasza:

" az utóbbi években."

Mikor? 10 éve? Az ilyenek általában azért sóvárognak mert látott pár ilyet a neten, szétretusálva! Ja, úgy jól néznek ki, na de élőben nagyon nem!

dec. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!