Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban az a legcikibb egy férfi számára,ha a párja extrém kövér nő?
Ha roma a felesége, aki odaköltözött hozzá a 10 különböző apától született 10 pulyával és kieszik a hűtőjéből az ételt olyan szinten, hogy ő már azt is csak a munkahelyi hűtőben tart, ahogy pénzt vagy bármi értéktárgyat szintén, mert a pulyák elhordják, NA AZ A CIKI!
A településemen él egy ilyen fazon. Előre borítékoltuk neki, hogy ez lesz a vége, de "jaj nem, hát ő szeret". Balek. Először csak betolták a lakókocsijukat a kertbe a C-k, később már a házba is bementek, most meg ott tartanak, hogy ki nem pakolhatja őket, mert akkor rögtön óbégatnak, másrészt lassan az unokatestvérek is kezdenek oda-odaszokni. Ennek az embernek vége. Szerintem pár hét múlva kap egy kést a torkába. A pechje az a cé társaságnak, hogy a ház amiben él ez az ember az nem az övé, szóval rendőrséggel fogják kidobni őket.
Igen mert azt jelenti hogy nem futotta jobbra..
Nyilván senki nem akar dagadt nőt magának, de ha képtelen összeszedni egy normálisat, akkor lehet hogy végül ráfanyarodik egy kövérre.
Én személy szerint inkább lennék egyedül örökre mint hogy beérjem egy kövér nővel.. De ugye vannak igénytelenebb férfiak akik beérik azzal is.
""Én nem "beérem" ezzel,hanem ez tetszik.""
Csak ezt nem tudod minden egyes embernek megmagyarázni aki szembe jön az utcán!..
Ez épp olyan hogy valakinek van egy így kinéző autója, mindenki azt fogja gondolni hogy nem futja jobbra!
Persze magyarázhatja az embereknek hogy "Nekem ezt tetszik" de kb senki nem fogja elhinni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!