Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban az a legcikibb egy férfi számára,ha a párja extrém kövér nő?
Figyelt kérdés
Tényleg rosszabb,mintha nagyon csúnya vagy ápolatlan egy nő? Szégyenleni kellene,ha extrém túlsúlyos a párom?nov. 12. 09:23
11/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nem zavar,a legtöbb ember szerint viszont égő,ha ekkora nő a párod.Ha zavart volna, nem mentem volna vele mindenfelé.Még strandra is mentem vele.
nov. 12. 10:07
12/21 anonim válasza:
Miért foglalkozol az emberek véleményével?
Amúgy egy duci/ kövér nő 65/75 kg is lehet ápolt és széparcú.
13/21 anonim válasza:
Ha ápolt akkor szerintem nem ciki, de azért nekem is megfordulna a fejemben, hogy a pasinak ez biztosan fétise.
14/21 A kérdező kommentje:
Értem.Nekem valóban csak a nagyon nagy nők tetszenek. Ez ízlés vagy fétis,mindenki döntse el maga.
nov. 12. 11:07
15/21 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel, de sokadjára írod ki, azzal már inkább.
16/21 anonim válasza:
Ha szeretek valakit, akkor totál nem érdekel ki és miért tart cikinek. A felszínes világ ugye...
17/21 anonim válasza:
Amúgy azt se értem miért lenne bűn vagy ciki, ha valakinek ilyen "fétise" van. Mindenkinek más az ideálja.
18/21 anonim válasza:
8
De ki nem sz@rja le, hogy ki mit gondol??
19/21 anonim válasza:
Cikinek ciki , mert betegség az a 195 kg amit irsz, nem egészséges.
De szeretni kell a betegeket is , sőt segíteni rajtuk
Ha te éhez vonzodsz azzal nincs baj lehet jó szándékú vagy
20/21 anonim válasza:
Sokkal cikibb az az elmebaj, amivel ezeket az "extrém kövér nő"-s kérdéseket kell kiírni újra és újra, egymás után a gyakorira.
Kezd már nagyon unalmas lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!