Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén hogyan?

Figyelt kérdés

Válás esetén a bíróság csak azt fogja elfogadni ami bizonyítható papír alapon?

Áprilisban költöztem el, azóta egészen szeptemberig utaltam gyerektartást szinte az egész fizetésem, 300.000 felett, annak tudatában hogy tudtam hogy év végén illetve év elején rosszul fogok keresni. Decemberi hónapban nem tudtam utalni a feleségem pedig már egyből fenyeget.

dec. 12. 06:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van, ameddig házasok nincs gyerektartás. Jogilag pláne. Az a pénz már veszett ügy ez van, ajándékba adta a nőnek.
dec. 12. 14:18
 22/30 anonim ***** válasza:
25%
Nem ez a neve, de tartani vagy köteles a gyerekedet, csak házasságban, együttélésnél ez evidencia.
dec. 12. 15:24
 23/30 anonim ***** válasza:

Még mindig nem írtad hogy hány gyereked van ezzel a nővel. Ha egy, és fizetni akarsz érte, akkor havi 100 nál ne utalj többet. Inkább kevesebbet, és vegyél a gyereknek ruhákat inkább. A blokkot mindig őrizd meg, kelleni fog!!! Mert ha a nő arra hivatkozik hogy eddig tudtál havi 300at utalni, akkor a bíróság nagyobb gyerektartást fog megállapítani, hiszen ki tudod fizetni. Szerintem utalj havonta egy összeget, de 100nál kevesebbet, amennyit kényelmesen kifizetsz. és írd közleménybe hogy gyerektartás. Hogy a nő elviekben ne tudja magára költeni. Ragaszkodj a gyerek láthatásához mert egy ilyen erkölcstelen nő mellett, aki téged a végletekig kihasznál és fenyeget, nincs jó helye a gyereknek.

Remélem érted hogy a nő alaptalanul fenyeget. Ugye érted? Nyugtass meg minket.

dec. 12. 16:23
 24/30 anonim ***** válasza:
23%

23-as, ne írj már baromságokat.

A kérdező ne utalgasson semmit, mert a kutyát nem érdekli, mi van a közleménybe írva, amíg nincs beadva a válóper és gyermekelhelyezés. Ő nem "fizethet" gyerektartást, mert az nincs megállapítva, a bíróság nem fogjs beszámítani utólag semminek, amit most utalgat.

A kérdezőnek az a dolga, hogy megfogja a tökeit és holnap beadja a válópert meg a gyermekelhelyezéssel kapcsolatos papírokat. De minimum egy ügyvédet felkeres. A feleségnek megmondja, hogy bocsi Juli, nem utalok többet, menjünk be együtt a bíróságra, és majd ott megmondják a további teendőket.

Ennyi. Nem kell random utalgatni semmit.

dec. 12. 16:34
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Már miért is ne utalgasson? Ő csinálta a gyereket akinek enni kell! Nem fog a gyerek megállni a növésben amíg a bíróság kegyeskedik dönteni.
dec. 12. 17:12
 26/30 anonim ***** válasza:
36%

25, a bíróság megelőlegezi a gyerektartást.

De amúgy ne utaljon semmit, amíg egy ügyvéddel nen egyezter arról, milyen formában rendezze a dolgokat ezesetben.

Ha anyukának ez nem tetszkk, adha be ő a gyerekelhelyezést és válast.

dec. 12. 18:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged nem kérhet semmit, hiába fenyeget. Miért vagy mivel jelentene fel? Mire alapozná?
dec. 12. 20:56
 28/30 anonim ***** válasza:
25%
Hiába pontoztok le, az ivadékáról egy valamirevaló ember gondoskodik. Ügyvéddel egyeztessen, abban egyetértek.
dec. 12. 22:16
 29/30 anonim ***** válasza:
29%

28, senki nem mondta, hogy ne gondoskodjon a gyerekéről.

De ne igy, hogy utalgat random összegeket, miközben még a válast sem adták be.

dec. 13. 09:26
 30/30 anonim ***** válasza:
69%
Az a legjobb ha utal, elteszi a blokkokat, pl ha ruhát stb vesz a gyereknek, és van bizonyíték, hogy gondoskodik a gyerekről. Nem véletlenül írtam, nem a levegőbe beszélek. Egy óra ügyvédi díjat megérne a kérdés amúgy.
dec. 13. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!