Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén mennyi gyermektartás kérhető?
Figyelt kérdés
2 gyermekről van szójún. 26. 15:10
3/60 A kérdező kommentje:
Férjem fizetése kb 600 ezer forint.tőle megy le a lakáshitel az 88 ezer forint.plusz a rezsi
Más levonás nincs
jún. 26. 15:14
4/60 anonim válasza:
Te mit keresel?
Mit fizetsz?
A válás során hogy oszlanak meg a vagyonelemek?
5/60 A kérdező kommentje:
Én 250ezret keresek
És a kaját fizetem és a gyerekek kiadásait
A házban ő akar maradni,más közös vagyon nincs
jún. 26. 15:23
6/60 anonim válasza:
A lakáshitel törlesztőrészletének rád eső részét is fizeti?
Mi a helyzet az apai jogokkal? Láthatás? Közös programok, gyerek "elvitele"?
Szerintem lehet, talán ez a legfajsúlyosabb rész, hogy te mennyire akarsz kizárólagos anya lenni és a jogok maximalizálása mellett az apai jogok minimalizálását mennyire akarod megoldani, avagy inkább járod a korrekt utat.
7/60 anonim válasza:
Hogy jön a gyerektartás mértéke a közös programokhoz?
8/60 anonim válasza:
Közös programok alatt értettem azt, hogy az apa és a gyerek között, ami nem feltétlen arról szól, hogy látja, hanem szervezhet vele programokat, pl nyaralást, túrát stb.
9/60 anonim válasza:
Tudom a közös program értelmét.
Semmi összefüggés a gyerektartással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!