Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén mennyi gyermektartás kérhető?
6-os, iszonyú sok marhaságot hordtál össze.
Nemrég váltam, a gyerektartást semmilyen mértékben nem befolyásolja a kizárólagos vagy közös felügyelet.
A gyerektartás mértéke a lakhatási körülményeken és a gyerek indokolt szükségletein múlik. (És olykor az apa nagyvonalúságán.)
Ha 50-50% felügyeletet kér az apa, akkor semmi. Mindkét fél állja a maga 50%-ban a költségeket.
A nyári tábort meg biciklit meg szélen felesben álljál, ha meg tudják beszélni.
15#
Nem beteg vagyok, hanem kb 2 héttel ezelőtt beszéltem a bp-i ügyvédemmel aki ezt mondta es látom mennyit kapnak körülöttem
Akkor úgy fogalmazok nem azért válik el a férfi a nőtől mert nem tud nokedlit szaggatni.
Ergo komoly oka van.
Ha a férfi gondolkodik nem szeretné hogy az exe lehúzza.
Ergo minél kevesebbet az exei kezébe és ha az apával vannak a gyerekek akkor a gyereknek amit kér.
18
A gyerektartás nem zsebpénz, és kizárólag a nevelő szülőnek lehet jutattni. Pénzben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!