Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén hogyan?
Válás esetén a bíróság csak azt fogja elfogadni ami bizonyítható papír alapon?
Áprilisban költöztem el, azóta egészen szeptemberig utaltam gyerektartást szinte az egész fizetésem, 300.000 felett, annak tudatában hogy tudtam hogy év végén illetve év elején rosszul fogok keresni. Decemberi hónapban nem tudtam utalni a feleségem pedig már egyből fenyeget.
De hát meg sem állapították a gyerektartást. Te magadtól utalod el szinte az egész fizudat, holott olyat nem állapít meg a bíróság, ami a külön élő szülő megélhetését fenyegeti. Hány gyereked van, 10? Mert annyira kene kb ennyit fizetned.
Nagyon átvert az anyuka. Várd meg, hogy mennyi gyerektartást fog ítélni a bíróság. Remélem, tényleg utaltad az eddigieket, és van rá bizonyítékod. Gisztustalan egy nőt vettél el.
De mondjál már valami lényegeset is.
Elváltatok már, és meg van állapítva a gyerektartás összege havonta?
Vagy te csak úgy random utalgatsz pénzeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!