Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén hogyan?

Figyelt kérdés

Válás esetén a bíróság csak azt fogja elfogadni ami bizonyítható papír alapon?

Áprilisban költöztem el, azóta egészen szeptemberig utaltam gyerektartást szinte az egész fizetésem, 300.000 felett, annak tudatában hogy tudtam hogy év végén illetve év elején rosszul fogok keresni. Decemberi hónapban nem tudtam utalni a feleségem pedig már egyből fenyeget.

dec. 12. 06:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Válás esetén csak azt fogadják el, ami bizonyítható vagyis hogy utaltál és mennyit. Ha készpénzben adtad, akkor azt úgy, ha írtatok róla átvételi elismervényt. A gyerektartás fix összeg, tehát nem érdekli a bíróságot, hogy te mennyit keresel melyik hónapban, ha meg van határozva, hogy havi 40.000 -t utalnod kell.
dec. 12. 06:59
 2/30 A kérdező kommentje:
És ha többet utaltam előtte mert tudtam hogy valamelyik hónapban nem fogok tudni? Azt is beszámítják hogy pl júniusban 2x annyit utaltam neki?
dec. 12. 07:30
 3/30 anonim ***** válasza:
77%

De hát meg sem állapították a gyerektartást. Te magadtól utalod el szinte az egész fizudat, holott olyat nem állapít meg a bíróság, ami a külön élő szülő megélhetését fenyegeti. Hány gyereked van, 10? Mert annyira kene kb ennyit fizetned.

Nagyon átvert az anyuka. Várd meg, hogy mennyi gyerektartást fog ítélni a bíróság. Remélem, tényleg utaltad az eddigieket, és van rá bizonyítékod. Gisztustalan egy nőt vettél el.

dec. 12. 07:40
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekre ha xarul keresel 100 nál többet nem kell fizetned, de majd a bíróság megállapítja. Addig minek fizetsz? A nőt is te tartod el?
dec. 12. 07:59
 5/30 A kérdező kommentje:
Minden utalásról van bizonyíték.
dec. 12. 08:14
 6/30 anonim ***** válasza:
Az jó. Hány közös gyereketek van?
dec. 12. 09:58
 7/30 anonim ***** válasza:
Aprilistol szeptemberig ment el a 300ezer ft, tehat a 60ezer az 5 honapra, vagy minden honapban 300ezret utaltal??
dec. 12. 10:23
 8/30 A kérdező kommentje:
Minden hónapban 300 ezer vagy a felett. Mert tudtam hogy hónap végén és hónap elején rosszul fogok keresni, ezért utaltam előtte többet.
dec. 12. 10:25
 9/30 anonim ***** válasza:

De mondjál már valami lényegeset is.

Elváltatok már, és meg van állapítva a gyerektartás összege havonta?

Vagy te csak úgy random utalgatsz pénzeket?

dec. 12. 10:30
 10/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk elválva még.
dec. 12. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!