Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén hogyan?

Figyelt kérdés

Válás esetén a bíróság csak azt fogja elfogadni ami bizonyítható papír alapon?

Áprilisban költöztem el, azóta egészen szeptemberig utaltam gyerektartást szinte az egész fizetésem, 300.000 felett, annak tudatában hogy tudtam hogy év végén illetve év elején rosszul fogok keresni. Decemberi hónapban nem tudtam utalni a feleségem pedig már egyből fenyeget.

dec. 12. 06:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor így jártál, ha ilyen hülye vagy.

Te vagyonközösségben vagy a feleségeddel, azaz senkit nem fog erdekelni, milyen néven utaltál 300 ezret neki. Persze, ő sem követelhet rajtad gyerektartást, ha nincs is semmiféle válás és gyermektartasi végzés.

Te nem vagy köteles gyerektartást fizetni, míg ő nem kérvényezi, viszont a bíróság sem fog neked semmit beszámítani, ha holnap beadja a kérelmet.

Ilyen hülyék hogy élnek a világon, mint ti....

dec. 12. 10:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Igazat ír az utolsó ☝️közös a kassza.
dec. 12. 11:11
 13/30 A kérdező kommentje:
Akkor is ha külön élek már, vagyis tartózkodási helyem más?
dec. 12. 11:19
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ameddig házasok vagytok.
dec. 12. 11:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Jogi oldalról kell nézni mindig.
dec. 12. 11:23
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem is számíthatják be gyerektartásnak, amit eddig küldtél, hisz nincs is gyerektartási kötelezettség mrgállapítva. Te azt szimplán átküldted a feleséged számlájára, saját akaratodból.
dec. 12. 11:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Utaltál, így a kivonaton látszik mikor mennyit és kinek. Ha közleményhez bepötyögted, hogy "gyerektartás előre", akkor még az is, hogy milyen célból. Kétlem, hogy elmarasztalnának.
dec. 12. 12:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Függetlenül attól, hogy külön élnek, de még házasok, van anyagi felelőssége a gyereke felé. A röccenés csak azon van, hogy konkrét összeg nincs megállapítva, így a szokásos gyerekre elmenő havi összeget érdemes kiindulási alapként kezelni, akkor az nem igazán támadható szerintem.
dec. 12. 12:04
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
17, de ilyen nincs, hogy gyerektartás előre 🤣🤣🤣
dec. 12. 12:17
 20/30 anonim ***** válasza:
25%
Dehogy nincs. Az van, amit a közleménybe beírok. Azt tudom, hogy jogilag válás nélkül nincs, de a mezőben annyi hely sincs, hogy "hó elején és végén szarul fogok keresni és nem tudok utalni, ezért előre fizetem ami akkor lenne esedékes" és ez tűnt kézenfekvőnek.
dec. 12. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!